Armata iordaniană, în stare de alertă maximă în urma atacului cu rachete asupra Israelului

Armata iordaniană ia măsuri preventive, în urma atacului Iranului asupra Israelului.

Urmărește
370 afișări
Imaginea articolului Armata iordaniană, în stare de alertă maximă în urma atacului cu rachete asupra Israelului

Armata iordaniană, în stare de alertă maximă în urma atacului cu rachete asupra Israelului

Armata iordaniană a spus, potrivit CNN, că toate unităţile şi formaţiunile din comandamentul general al forţelor sale armate au fost plasate „în stare de alertă maximă pentru a face faţă oricăror tentative care ameninţă securitatea şi stabilitatea regatului”.

Citând o sursă militară din cadrul comandamentului general al forţelor armate, în declaraţie se mai arată: „Comandamentul general monitorizează îndeaproape evoluţia conflictelor în regiune şi a luat măsurile de precauţie necesare pentru a construi şi sprijini unităţi de primă linie pe fronturile de frontieră pentru a proteja patria”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici