Armata israeliană emite noi ordine de evacuare care acoperă tot nordul Fâşiei Gaza

Armata israeliană a emis noi ordine de evacuare care vizează zone mari din nordul Fâşiei Gaza. Rezidenţilor li s-a cerut să părăsească teritoriul în regim de urgenţă şi să se îndrepte către „zona umanitară” din al-Mawasi. Israelienii susţin că în regiune există „infrastructura teroristă”.

Urmărește
83 afișări
Imaginea articolului Armata israeliană emite noi ordine de evacuare care acoperă tot nordul Fâşiei Gaza

Armata israeliană emite noi ordine de evacuare care acoperă tot nordul Fâşiei Gaza

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene în limba arabă, Avichay Adraee, le-a transmis oamenilor din nordul Fâşiei Gaza că Hamas a stabilit „infrastructura teroristă în regiunea dumneavoastră, folosind populaţia, adăposturile şi unităţile de sănătate ca scut uman”, potrivit Al Jazeera.

Avichay Adraee a mai spus că armata israeliană va „continua să opereze în forţă împotriva organizaţiilor teroriste”, fără a oferi informaţii despre operaţiunile specifice planificate.

Localnicilor li s-a spus să folosească „căile de transport şi de evacuare către zona umanitară din al-Mawasi, care sunt strada Rashid şi strada Salah El-Din”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici