Avionul care a plecat cu ajutoare spre Liban va repatria persoane care au solicitat asistenţă MAE

Mai multe persoane care au solicitat asistenţă Ministerului Afacerilor Externe vor fi repatriate cu avionul forţelor aeriene române care a plecat vineri dimineaţa cu ajutoare umanitare spre Liban.

Urmărește
56 afișări
Imaginea articolului Avionul care a plecat cu ajutoare spre Liban va repatria persoane care au solicitat asistenţă MAE

Avionul care a plecat cu ajutoare spre Liban va repatria persoane care au solicitat asistenţă MAE

Potrivit unui comunicat al MApN, o aeronavă de transport de tip C-130 Hercules, din dotarea Forţelor Aeriene Române, a plecat vineri dimineaţa spre Liban.

Aeronava a decolat din Baza 90 Transport Aerian către Beirut, în jurul orei 8.00, având la bord aproximativ zece tone de produse alimentare din rezervele de stat.

Ajutoarele sunt trimise de România, cu titlu gratuit, ca asistenţă internaţională pentru Republica Libaneză, în contextul deteriorării accentuate a situaţiei de securitate din Orientul Mijlociu, fapt care a generat şi o criză umanitară.

La întoarcere, vor fi repatriate persoane care au solicitat asistenţă Ministerului Afacerilor Externe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici