Bilanţul morţilor provocate de uraganul Helene creşte la 227

Bilanţul morţilor cauzate de uraganul Helene a crescut sâmbătă la 227, în timp ce operaţiunea sumbră de recuperare a corpurilor continuă, la mai bine de o săptămână după ce furtuna devastatoare a lovit sud-estul Statelor Unite, relatează AP News.

Urmărește
185 afișări
Imaginea articolului Bilanţul morţilor provocate de uraganul Helene creşte la 227

Bilanţul morţilor provocate de uraganul Helene creşte la 227

Helene a atins uscatul pe 26 septembrie cu forţa unui uragan de categoria 4, lăsând în urma sa un mare dezastru, pe măsură ce s-a deplasat din Florida spre nord, distrugând drumuri, case şi lăsând milioane de oameni fără curent electric şi servicii de telefonie mobilă.

Numărul morţilor atinsese 225 vineri, însă alte două decese au fost înregistrate în Carolina de Sud în următoarea zi. Nu este încă sigur câţi oameni sunt daţi dispăruţi, iar bilanţul ar putea să crească şi mai mult.

Helene este cel mai mortal uragan care a lovit SUA continentală de la Katrina, în 2005. Aproximativ jumătate dintre victime au fost înregistrate în Carolina de Nord, iar alte zeci de persoane au murit în Georgia şi Carolina de Sud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici