Conducerea unui orfelinat din Rusia este suspectată că livra copii unui pedofil

Autorităţile ruse au declanşat o anchetă în cazul unor suspiciuni privind oferirea unor copii de la un orfelinat unui pedofil.

Urmărește
307 afișări
Imaginea articolului Conducerea unui orfelinat din Rusia este suspectată că livra copii unui pedofil

Conducerea unui orfelinat din Rusia este suspectată că livra copii unui pedofil (Imagine: Mediafax Foto)

Procurorii din oraşul Ekaterinburg au anunţat arestarea unui bărbat suspectat de violenţe sexuale asupra a zece copii mai mici de 14 ani, unele victime provenind de la un orfelinat.

"Suspectul atrăgea copii pe care îi ducea în propria locuinţă. Bărbatul avea o înţelegere cu conducerea unui orfelinat pentru a primi copii la sfârşitul săptămânii", continuă sursa citată.

Potrivit statisticilor, numărul infracţiunilor cu caracter sexual a crescut de 30 de ori în Rusia din 2003 până acum.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici