Criză. Un oraş din Franţa a rămas fără poliţişti

Un oraş din Franţa a rămas fără poliţişti locali. Este vorba despre Orvault, un oraş cu 27.000 de locuitori, care mai are doar trei poliţişti municipali. Ceilalţi s-au mutat la alte departamente de Poliţie din regiune.

Urmărește
262 afișări
Imaginea articolului Criză. Un oraş din Franţa a rămas fără poliţişti

Criză. Un oraş din Franţa a rămas fără poliţişti

Oraşul situat în apropiere de Nantes se confruntă cu o lipsă a forţei de muncă, inclusiv în domeniul Poliţiei locale, potrivit Le Figaro.

Opoziţia dă vina pe primar şi acuză municipalitatea că refuză să instaleze camere de supraveghere.

Primarul Jean-Sébastien Guitton recunoaşte problema. El susţine că poliţiştii au plecat la poliţia municipală din Nantes şi la unitatea metropolitană de transport public, fiind atraşi de oraşul mai mare şi de pachetele salariale diferite.

Primarul mai spune că va încearca să atragă noi poliţişti în oraş, inclusiv prin mărirea salariilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici