Cuplu din Hong Kong, interzis de o companie aviatică deoarece a încercat să rabateze un scaun

  • Un cuplu din Hong Kong a fost interzis de o companie aviatică deoarece a încercat să rabateze un scaun.
  • O femeie din China se afla pe scaunul respectiv şi a refuzat să mute spătarul înclinat.
  • Pasagera s-a plâns de atitudinea celor doi şi a susţinut că a fost hărţuită.
Urmărește
176 afișări
Imaginea articolului Cuplu din Hong Kong, interzis de o companie aviatică deoarece a încercat să rabateze un scaun

Cuplu din Hong Kong, interzis de o companie aviatică deoarece a încercat să rabateze un scaun

Compania Cathay Pacific a decis să interzică unui cuplu din Hong Kong să mai folosească avioanele sale. Compania a spus că are „o politică strictă de toleranţă zero” faţă de persoanele care nu-i respectă pe ceilalţi pasageri.

Incidentul a avut loc pe un zbor de la Hong Kong la Londra pe 17 septembrie. Cei doi soţi din Hong Kong au provocat scandal în timpul zborului după ce i-au solicitat unei pasagere să ridice spătarul scaunului, motivând că nu văd monitorul tv, relatează BBC.

Chinezoaica a refuzat ceea ce a determinat cuplul să forţeze spătarul. De asemenea, soţia şi-a urcat picioarele pe marginile scaunului. Chinezoiacă susţine că a fost jignită de cei doi soţi şi deranjată de atitudinea însoţitoarei de bord care a sfătuit-o să-şi ridice spătarul.

„Am fost şocată pentru că nu era ora mesei, totuşi însoţitoarea de bord a vrut să fac compromisuri. Am respins sugestia”, a relatat pasagera pe reţelele de socializare.

Incidentul a stârnit o dezbatere amplă, inclusiv despre relaţia dintre Hong Kong şi China.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici