Donald Trump, pus în dificultate: Ce virtuţi vede la rivala sa, Kamala Harris

Donald Trump s-a confruntat cu o întrebare incomodă la un eveniment: să numească trei virtuţi ale adversarei sale democrate, Kamala Harris.

Urmărește
426 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, pus în dificultate: Ce virtuţi vede la rivala sa, Kamala Harris

Sursa foto: Hepta

Trump a recunoscut dificultatea întrebării: „Este o întrebare foarte grea. Aceasta este cea mai grea întrebare. Celelalte sunt uşoare”, notează AP.

După o ezitare iniţială, fostul preşedinte a oferit câteva răspunsuri. Trump a lăudat „capacitatea ei de a supravieţui", referindu-se ironic la revenirea lui Harris în cursa prezidenţială după abandonul din 2020.

Trump a menţionat că Harris „pare să aibă unele prietenii destul de vechi” şi îi place „modul în care se comportă în anumite situaţii”.

Totuşi, Trump nu a ratat ocazia de a-şi critica adversara, adăugând: „Dar într-un alt fel, cred că este foarte rău pentru ţara noastră".

Să le ceri candidaţilor principalelor partide să spună ceva frumos despre celălalt este o tradiţie prezidenţială, ducând uneori la momente şi glume memorabile.

Săptămâna trecută, Harris a declarat că abordarea lui Trump faţă de politică „o doare”, subliniind ceea ce ea a numit abordarea sa „noi versus ei” şi adăugând: „Nu cred că este sănătos pentru naţiunea noastră şi nu admir asta”.

În cele din urmă, ea a spus: „Cred că Donald Trump îşi iubeşte familia şi cred că acest lucru este foarte important”, pentru a continua apoi: „Dar nu îl cunosc cu adevărat. L-am întâlnit o singură dată... aşa că nu prea mai am ce să vă ofer”.

Atât Trump, cât şi Harris au fost interogaţi de acelaşi membru al publicului, Teresa Djedjro, în vârstă de 48 de ani, care a participat la ambele evenimente.

În urmă cu opt ani, când un alegător le-a cerut lui Trump şi rivalei sale democrate, Hillary Clinton, să spună ceva ce fiecare respectă la celălalt, Clinton s-a oferit să răspundă prima, spunând că respectă copiii lui Trump, pe care i-a numit „incredibil de capabili şi devotaţi”.

Trump a numit-o „un compliment foarte frumos”, apoi a spus: „Voi spune acest lucru despre Hillary: ea nu renunţă. Respect asta”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici