Dorin Chirtoacă: Igor Dodon a falsificat un exemplar al Monitorului Oficial al României

Dorin Chirtoacă îl acuză pe Igor Dodon, contracandidatul său în cursa pentru postul de primar al Chişinăului, că ar fi falsificat un exemplar din Monitorul Oficial al României pentru a-l prezenta dovadă a presupuselor escrocherii în dosarul troleibuzelor, informează PRO TV Chişinău.

Urmărește
499 afișări
Imaginea articolului Dorin Chirtoacă: Igor Dodon a falsificat un exemplar al Monitorului Oficial al României

Dorin Chirtoacă: Igor Dodon a falsificat un exemplar al Monitorului Oficial al României (Imagine: Mediafax Foto)

"A vrut să ajungă la primărie, drumul este spre puşcărie", a declarat Dorin Chirtoacă despre Igor Dodon, acuzându-l că ar fi falsificat Monitorul Oficial din România pe care l-a prezentat drept dovadă a presupuselor escrocherii în dosarul troleibuzelor.

Dodon nu a comentat deocamdată acuzaţiile.

"Igor Dodon a prezentat în cererea la Procuratură un fals al Monitorului Oficial. S-au decupat mai multe bucăţi şi s-au lipit şi a ieşit Monitorul oficial al lui Igor Dodon. El se face vinovat de mai multe infracţiuni, care se pedepsesc conform Codului Penal: fals în declaraţii, fals în documente oficiale. De aceea, ne adresăm procurorului general să investigheze acest caz şi să-l tragă la răspundere conform legislaţiei", afirmă Chirtoacă.

"Vom cere de la Igor Dodon încasarea contravalorii a 100 de troleibuze noi drept recompensă pentru atentarea la reputaţia profesională", a încheiat Chirtoacă.

Candidatul PCRM la funcţia de primar al Chişinăului, Igor Dodon, a cerut Procuraturii Generale anchetarea adversarului său Dorin Chirtoacă, pe care îl acuză de implicare în acte de corupţie.

Igor Dodon l-a acuzat pe Chirtoacă de faptul că ar fi implicat direct în acte de corupţie la Primăria oraşului Chişinău.

"Toate întreprinderile municipale procură carburanţi de la companii afiliate Partidului Liberal; materialele pentru repararea drumurilor, inclusiv a străzii Alba Iulia, au fost achiziţionate dintr-o singură sursă; rutele de microbuz sunt vândute prin intermediul unei scheme frauduloase", a declarat Dodon. Candidatul comuniştilor susţine că are dovezi în acest sens şi le va prezenta procurorului-general, Valeriu Zubco.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici