Evadare în masă la o închisoare de maximă securitate din Liberia

  • O evadare în masă s-a produs la o închisoare de maximă securitate din Liberia.
  • Autorităţile au declanşat o amplă operaţiune de căutare a evadaţilor.
  • Primele verificări arată că evadarea s-a produs ca urmare a unei încălcări a protocolului de securitate.
Urmărește
1218 afișări
Imaginea articolului Evadare în masă la o închisoare de maximă securitate din Liberia

Evadare în masă la o închisoare de maximă securitate din Liberia

47 de deţinuţi au evadat dintr-o închisoare de maximă securitate din Margibi, Liberia. Este vorba despre o zonă rurală aflată la est de capitala ţării, Monrovia, a anunţat luni Ministerul Justiţiei, citat de Reuters.

Investigaţiile iniţiale au arătat că deţinuţii au reuşit să evadeze în weekend din cauza unei încălcări a sistemului de securitate al închisorii, a mai transmis ministerul.

În regiune au fost trimişi numeroşi poliţişti. Autorităţile au cerut ajutorul populaţiei şi au transmis că evadaţii care se predau nu vor fi pedepsiţi suplimentar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici