Indonezia construieşte o linie de tren rapid cu un împrumut de un miliard de dolari din Japonia

Preşedintele indonezian Joko Widodo a lansat miercuri lucrarea privind construirea unei noi linii feroviare pe sistemul de tranzit rapid în masă (MRT) din Jakarta. Lucrarea este finanţată printr-un împrumut de aproape un miliard de dolari din Japonia.

Urmărește
142 afișări
Imaginea articolului Indonezia construieşte o linie de tren rapid cu un împrumut de un miliard de dolari din Japonia

Indonezia construieşte o linie de tren rapid cu un împrumut de un miliard de dolari din Japonia

Capitala indoneziană Jakarta se confruntă cu unele dintre cele mai mari blocaje de trafic din lume. Oraşul are peste 11 milioane de locuitori, dar infrastructura capitalei este folosită de circa 30 de milioane de locuitori ai regiunii. Prima linie MRT a fost inaugurată în 2019.

Noua linie va avea 25 de kilometri şi ar trebui să fie gata până în 2031, potrivit Reuters.

În mai, Agenţia de Cooperare Internaţională din Japonia a anunţat că acordă un împrumut de 141 de milioane de yeni (998.000 USD) pentru proiectul indonezian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici