Comandant superior al Hezbollah, ucis în timpul unui atac israelian în Liban

  • Un comandant superior al Hezbollah a fost ucis în timpul unui atac israelian în Liban.
  • Reprezentanţii IDF au anunţat că Mohammed Qassem Al-Shaer, un comandant al Forţei Radwan de elită a Hezbollah, a fost ucis marţi într-o lovitură asupra satului Qaraoun din districtul de vest Beqaa.
Urmărește
335 afișări
Imaginea articolului Comandant superior al Hezbollah, ucis în timpul unui atac israelian în Liban

Comandant superior al Hezbollah, ucis în timpul unui atac israelian în Liban

Potrivit Forţelor de Apărare Israelului (IDF), Al-Shaer a „avut numeroase activităţi teroriste împotriva statului Israel”, iar „eliminarea” sa va afecta capacitatea grupării militante susţinute de Iran de a lansa atacuri împotriva Israelului din sudul Libanului, potrivit CNN.

Hezbollah a confirmat că Al-Shaer a fost ucis şi că a ripostat lansând „zeci” de rachete Katyusha şi mai multe drone către două locuri din nordul Israelului.

IDF a spus că aceste atacuri nu au cauzat victime. Ulterior, IDF a bombardat lansatoarele Hezbollah folosite în atacuri.

Tot marţi, reprezentanţii Forţelor Aeriene Israeliene au declarat că a fost lovită o structură militară Hezbollah din satul libanez Rachaf.

Centrul de Sănătate Publică din Liban a anunţat că lovitura de la Rachaf a provocat rănirea a 12 persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici