Îngrijorări în privinţa aprovizionării cu alimente a Libanului

Conflictul dintre Israel şi Hezbollah a stârnit o „îngrijorare extraordinară” cu privire la aprovizionarea cu alimente a Libanului, afirmă Programul Alimentar Mondial (PAM), scrie BBC.

Urmărește
73 afișări
Imaginea articolului Îngrijorări în privinţa aprovizionării cu alimente a Libanului

Îngrijorări în privinţa aprovizionării cu alimente a Libanului

Acesta spune că 1.900 de hectare de teren agricol au fost arse în sudul Libanului în ultimul an, majoritatea acestor terenuri fiind distruse după ce Israelul şi-a intensificat loviturile luna trecută.

În plus, se spune că cel puţin 12.000 de hectare de terenuri agricole au fost abandonate.

Matthew Hollingworth, directorul de ţară al PAM în Liban, a declarat pentru agenţia de presă Reuters că ceea ce s-a întâmplat în Gaza, unde aproape 500.000 de oameni se luptă cu foametea catastrofală, s-ar putea întâmpla în Liban.

„Avem nevoie ca lumea să aibă un impact mai puternic şi să fie capabilă să argumenteze că acest lucru nu mai poate continua”, spune el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici