Israelul lansează noi raiduri în Gaza în timp ce Netanyahu vizitează SUA

Forţele israeliene au efectuat miercuri noi raiduri în Fâşia Gaza, cu câteva ore înainte ca prim-ministrul Benjamin Netanyahu să se adreseze Congresului SUA, relatează Reuters.

Urmărește
168 afișări
Imaginea articolului Israelul lansează noi raiduri în Gaza în timp ce Netanyahu vizitează SUA

Israelul lansează noi raiduri în Gaza în timp ce Netanyahu vizitează SUA

Ultimele atacuri israeliene au distrus case în oraşe situate la est de Khan Younis, în sudul Fâşiei Gaza, iar mii de oameni au fost nevoiţi să se îndrepte spre vest pentru a căuta adăpost, au declarat locuitorii.

Serviciul civil palestinian pentru situaţii de urgenţă a declarat că a primit apeluri de urgenţă de la locuitori blocaţi în casele lor din Bani Suhaila, la est de Khan Younis, dar nu a putut ajunge în oraş.

Medicii au declarat ulterior că doi palestinieni au fost ucişi într-un atac aerian asupra Bani Suhaila, unde aripa armată a grupului militant islamist palestinian Hamas a declarat că luptătorii au detonat o bombă împotriva unui transportor de personal al armatei israeliene.

Armata israeliană, care încearcă eradicarea Hamas după atacul din 7 octombrie asupra Israelului, a declarat că a operat în zone din care luptătorii au putut să lanseze rachete în Israel şi să atace trupele israeliene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici