Liderul suprem iranian va ţine rugăciunea de vineri la Teheran. Ultima dată a făcut asta în 2020

Ayatollah Ali Khamenei va ţine rugăciunea de vineri la Teheran. Este prima dată, din 2020, când el face acest lucru, scrie Haaretz.com.

Urmărește
473 afișări
Imaginea articolului Liderul suprem iranian va ţine rugăciunea de vineri la Teheran. Ultima dată a făcut asta în 2020

Liderul suprem iranian va ţine rugăciunea de vineri la Teheran. Ultima dată a făcut asta în 2020

Se aşteaptă ca liderul să rostească un discurs care va „stabili tonul pentru strategia Iranului împotriva Israelului”, conform raportărilor din media de stat, citate de The New York Times.

Potrivit surselor, Khamenei conduce rugăciunile de vineri „numai în circumstanţe extraordinare”. Ultima dată când a făcut acest lucru a fost în 2020, după ce Iranul a lansat rachete balistice împotriva unei baze americane din Irak, ca răspuns la uciderea generalului Qassem Soleimani, liderul forţelor Quds, într-un atac american.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici