„Lupte grele” au loc în sudul Libanului, iar Israelul emite un avertisment pentru civili

Forţele israeliene au emis un avertisment pentru populaţia din sudul Libanului din cauza „luptelor grele” din zonă, a declarat un purtător de cuvânt, citat de Sky News.

Urmărește
726 afișări
Imaginea articolului „Lupte grele” au loc în sudul Libanului, iar Israelul emite un avertisment pentru civili

„Lupte grele” au loc în sudul Libanului, iar Israelul emite un avertisment pentru civili

Avichay Adraee a declarat că Hezbollah foloseşte „mediul şi populaţia civilă drept scuturi umane” pentru a lansa atacuri asupra trupelor israeliene.

„Avertisment urgent pentru locuitorii din sudul Libanului. Lupte grele au loc în sudul Libanului”, a postat Adraee pe X.

Oamenii au fost îndemnaţi să nu îşi mute vehiculele din zona de nord în zona de sud a râului Litani.

„Acest avertisment este în vigoare până la noi ordine”, a mai spus Adraee.

Corespondentul special al Sky News, Alex Crawford, care se află în Liban, a transmis că avertismentul ar putea indica faptul că forţele israeliene intenţionează să atace zonele de la sud de râu.

Ea a spus că aceasta acoperă o zonă de aproximativ 850 km pătraţi, unde locuiesc aproximativ 20.000 de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici