- Home
- Externe
- (29.04.2020, 09:09)
- Ana Obretin
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Pandemia schimbă premiile Oscar. Măsura specială luată de Academie
- Lungmetrajele lansate exclusiv online vor fi eligibile pentru Oscar, dar numai anul acesta.
- Decizia a fost luată de Academia de film americană în contextul închiderii cinematografelor pe timp de pandemie.
- A 93-a gală Oscar va avea loc pe 28 februrie 2021.
Urmărește
1131 afișări
Pandemia schimbă premiile Oscar. Măsura specială luată de Academie
Lungmetrajele lansate exclusiv online vor fi eligibile pentru Oscar, dar numai anul acesta, a anunţat Academia de film americană, organizatoarea prestigioasei gale, în contextul crizei provocate de pandemie, care a afectat grav industria cinematografică.
Eligibilitatea la premiile Oscar a devenit o chestiune majoră în contextul în care recomandările de distanţare socială au condus la anularea festivalurilor de profil şi închiderea cinematografelor.
Anterior, pentru a fi eligibil pentru premiile Oscar, filmele trebuia să fie difuzate minimum şapte zile în cinematografe.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Melania Trump nu respectă tradiţia: Prima doamnă nu se va întâlni cu Jill Biden la Casa Albă
-
Ion Cristoiu: Mă întrebam pe 14 noiembrie 2014: Sunt românii capabili, duminică, la al doilea tur, de o Revoluţie prin vot?
-
Trump deţine controlul deplin asupra guvernului, dar nu va obţine întotdeauna ceea ce doreşte
-
Cutremur joi dimineaţa în Arad
În prezent, filmele care aveau programată lansarea în cinematografe dar au fost făcute disponibile pe serviciile de video on demand se pot califica pentru Oscar, inclusiv în categoria dedicată celui mai bun lungmetraj.
Dawn Hudson, CEO al Academiei de film americane, a declarat că "s-au purtat discuţii constante cu toate părţile din comunitate, de la studiouri de producţie la realizatori de film şi proprietari de cinematografe" pentru a lua o decizie în sprijinul tuturor.
La începutul acestei luni, Academia de film a donat 6 milioane de dolari pentru a sprijini personalul vulnerabil din industrie pe timpul crizei.
"Vom fi flexibili cu regulile anul acesta, pentru că înţelegem că este o situaţie devastatoare şi fără precedent", a mai spus Hudson.
Academia a mai transmis, totuşi, că, în momentul în care vor fi redeschise cinematografele, excepţiile de la reguli nu vor mai fi aplicate.
Multe dintre cinematografele din SUA ar putea să se redeschidă la nivel naţional în iunie sau iulie, potrivit Associated Press.
Printre alte schimbări anunţate de Academia de film americană se numără noi reguli pentru coloana sonoră, în care procentul minim de muzică originală trebuie să fie de 60%, iar, în cazul francizelor şi al continuărilor, de minimum 80%.
De asemenea, cele două categorii dedicate sunetului, mixaj şi montaj, vor fi unite, urmând să fie oferit un premiu pentru excelenţă în domeniu.
Cea de-a 93-a ediţie a galei Oscar va avea loc la Los Angeles, pe 28 februarie 2021.
Anul acesta, lungmetrajul sud-coreean "Parasite", de Bong Joon Ho, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Citește pe alephnews.ro: Neom, cel mai ambiţios proiect al Arabiei Saudite, se confruntă cu probleme. Directorul general a renunțat la funcție după șase ani
Citește pe www.zf.ro: Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Citește pe www.zf.ro: Cum a ajuns Adin Ross, un streamer controversat de 24 de ani, să fie menţionat de Trump ca unul dintre motivele victoriei. Adin Ross, prieten cu Andrew Tate, a dus la arestarea acestuia în România. El a vrut să îl viziteze în închsioare, dar i-a fost interzis accesul de autorităţile române
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Doi antreprenori români au adus un nou tip de casă în România, model pentru a cărui construcţie sunt necesare doar 30 de zile, iar montajul se realizează într-o singură zi
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Andreeea Bălan, apariție spectaculoasă la Protevelion 2025. Rochia a lăsat la vedere mult
PROSPORT.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 08:09
LIVE TEXT Războiul din Ucraina, ziua 995. Ucraina neagă acuzaţiile privind dezvoltarea de arme nucleare / Biden şi Xi se pregătesc pentru discuţii privind sprijinul Chinei pentru Rusia
-
astăzi, 08:09
Peste 800 de milioane de oameni suferă de diabet, boala care ameninţă mai ales ţările sărace