- Home
- Externe
- MOSCOVA, (27.05.2015, 06:51)
- Gaidau Ion
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Peskov: Kremlinul nu a primit nicio solicitare de protejare a societăţii civile din Transnistria
Kremlinul nu a primit nicio solicitare de protejare a societăţii civile din Transnistria, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, după ce 66 de ONG-uri transnistrene au decis să solicite protecţie din partea preşedintelui rus, Vladimir Putin, relatează agenţia Tass.
Urmărește
595 afișări
Peskov: Kremlinul nu a primit nicio solicitare de protejare a societăţii civile din Transnistria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
"Eu, la rândul meu, am citit această ştire astăzi (marţi) dimineaţă, dar, din păcate, nu sunt la curent cu vreo solicitare concretă", a declarat pentru presă purtătorul de cuvânt al Kremlinului.
Reprezentanţii a 66 de organizaţii neguvernamentale din Transnistria s-au întrunit la Tiraspol unde au decis să solicite protecţie din partea lui Vladimir Putin în cazul unor ameninţări la adresa securităţii regiunii separatiste moldovene, informează site-ul gazeta.ru, citat de Unimedia.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Crin Antonescu este candidatul comun al coaliției PSD-PNL-UDMR la alegerile prezidențiale
-
Crin Antonescu va fi candidatul comun pentru alegerile prezidenţiale. Propunerea va fi aprobată de fiecare partid al alianţei
-
FT: Echipa de tranziţie a lui Donald Trump vrea să retragă SUA din OMS „în prima zi” de mandat
-
Bolojan: Am semnat acest protocol pentru ca România să aibă un guvern stabil într-o perioadă dificilă
Citeşte şi:
Societatea civilă din Transnistria cere protecţie din partea lui Putin, în cazul unor ameninţări
Apelul organizaţiilor transnistrene a intervenit în contextul în care oficiali de la Moscova şi Tiraspol au avertizat recent că există riscul reizbucnirii conflictului în estul Republicii Moldova, după ce Parlamentul ucrainean a anulat dreptul de tranzit pentru trupele ruse staţionate în Transnistria.
Citeşte şi:
Ucraina suspendă cooperarea militară cu Rusia, inclusiv dreptul de tranzit spre Transnistria
Parlamentul ucrainean a aprobat, pe 21 mai, anularea a cinci acorduri de securitate cu Moscova, inclusiv unul care permitea ruşilor să transporte personal militar spre regiunea transnistreană, unde dispune de o forţă de menţinere a păcii. Legile adoptate de Parlament urmează să fie promulgate de preşedintele Petro Poroşenko.
Rusia are aproximativ 1.500 de militari în Transnistria, un teritoriu separatist din Republica Moldova situat la graniţa cu Ucraina. Anularea dreptului de tranzit pentru aceste trupe creează o problemă logistică pentru Rusia.
Citeşte şi:
Conflictul ar putea reizbucni în estul Republicii Moldova, avertizează oficiali de la Moscova şi Tiraspol
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Citește pe alephnews.ro: Atacatorul de la Târgul de Crăciun din Germania are o istorie de amenințări legate de acte violente. Medicul a spus că „va efectua acțiuni care atrag atenția și de care oamenii își vor aminti”
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Citește și: Ucraina suspendă cooperarea militară cu Rusia, inclusiv dreptul de tranzit spre Transnistria
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
STUDIU. Starea de bine se îmbunătățește atunci când cânți. Care sunt beneficiile muzicii asupra sănătății
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 10:07
-
astăzi, 10:01
Victor Negrescu: Am securizat pentru 2024 un buget UE record, cu 6% mai mare decât anul acesta