Proces. Membrii unui grup religios din Australia sunt acuzaţi că au lăsat un copil să moară

  • Membrii unui grup religios din Australia sunt acuzaţi că au lăsat un copil bolnav de diabet să moară.
  • Ei ar fi refuzat să-i dea fetei de opt ani insulină şi în schimb s-au rugat pentru sănătate.
  • Procesul a început miercuri la Curtea Supremă din Queensland.
Urmărește
751 afișări
Imaginea articolului Proces. Membrii unui grup religios din Australia sunt acuzaţi că au lăsat un copil să moară

Sursa foto: X

Membrii unui grup religios australian sunt judecaţi fiind acuzaţi că au ucis o fată. Elizabeth Struhs a fost găsită moartă într-o casă din Toowoomba în ianuarie 2022, iar acuzatorii cred că ea a rămas fără insulină timp de câteva zile, potrivit BBC.

Procurorii spun că secta a evitat utilizarea medicamentelor şi a avut încredere în Dumnezeu pentru a „vindeca” faţa. Victima a mai trecut printr-o experienţa asemănătoare în 2019, atunci când a ajuns în stare foarte gravă la spital.

Printre cei 14 inculpaţi se numără părinţii fetei. Toţi au refuzat să fie reprezentaţi de avocaţi. Procesul a captat interesul australienilor şi ar putea să dureze aproximativ trei luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici