Şeful CrowdStrike îşi cere scuze pentru „greşeala” care a provocat pana globală din iulie

Şeful CrowdStrike îşi cere scuze pentru „greşeala” care a provocat o întrerupere globală a serviciilor IT, în iulie. Defecţiunea a dus la anularea zborurilor la nivel mondial şi a afectat industrii din întreaga lume, inclusiv bănci, sănătate, companii media şi lanţuri hoteliere.

Urmărește
122 afișări
Imaginea articolului Şeful CrowdStrike îşi cere scuze pentru „greşeala” care a provocat pana globală din iulie

Şeful CrowdStrike îşi cere scuze pentru „greşeala” care a provocat pana globală din iulie

Un şef de la CrowdStrike şi-a cerut scuze pentru o actualizare defectuoasă a software-ului care a provocat întreruperea.

Adam Meyers, vicepreşedinte senior la CrowdStrike, a declarat că societatea a lansat o actualizare a configuraţiei de conţinut pentru software-ul său de securitate Falcon Sensor care a dus la prăbuşirea sistemelor la nivel mondial.

„Ne pare profund rău că acest lucru s-a întâmplat şi suntem hotărâţi să prevenim repetarea acestei situaţii”, a declarat Meyers, conform Sky News.

Incidentul a dus la anulări de zboruri la nivel mondial şi a afectat industrii din întreaga lume, inclusiv bănci, servicii medicale, companii media şi lanţuri hoteliere. Pana a întrerupt serviciile de internet, afectând 8,5 milioane de dispozitive Microsoft Windows.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici