Trump iese la atac: L-am învins pe Biden. Harris este incompetentă / Şi cere demisia directorului FBI: A minţit Congresul

În primul său miting de după retragerea lui Joe Biden din cursa pentru Casa Albă, în Carolina de Nord, Donald Trump continuă ofensiva: „Acum trei zile l-am învins pe cel mai rău preşedinte din istorie: a plecat pentru că pierdea. Acum, avem o nouă victimă de învins, cel mai incompetent vicepreşedinte din istorie”.

Urmărește
1533 afișări
Imaginea articolului Trump iese la atac: L-am învins pe Biden. Harris este incompetentă / Şi cere demisia directorului FBI: A minţit Congresul

Trump iese la atac: L-am învins pe Biden. Harris este incompetentă / Şi cere demisia directorului FBI: A minţit Congresul

„Kamala Harris este ultra-liberală, este groaznică. Este mai liberală decât Bernie Sanders. E o stânga radicală nebună. Ea era responsabilă de graniţa cu Mexic, dar nu a mers niciodată la graniţă”, a acuzat Trump. Şi a revenit: „Când Kamala a fost trimisă în Europa pentru a preveni atacul asupra Ucrainei, preşedintele Vladimir Putin a început să râdă”.

Apoi, Trump a comentat absenţa lui Harris în Congres, unde liderul israelian a ţinut un discurs în camerele unificate. „Kamala Harris a refuzat să se întâlnească cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu. Este o lipsă de respect, este şocant”.

După cum a anunţat campania lui Trump, nici măcar deputatul ales de magnat, senatorul J. D. Vance, nu a mers la întâlnire.

În cele din urmă, Trump şi-a acuzat noul său rival probabil în alegeri că este în favoarea „execuţiei nou-născuţilor” cu programul său de avort. „Vrea avort în luna a opta şi a noua de sarcină, până la naştere şi chiar şi după naştere. Execuţia copiilor”, a spus el.

Cu puţin timp înainte, Trump îi ceruse demisia directorului FBI Christopher Wray, scriind asta pe reţeaua sa de socializare Truth, pentru că a minţit Congresul. „Am urmărit audierea în Congres a lui Christopher Wray. A fost întrebat dacă a observat vreun declin cognitiv la Joe Biden şi a spus că nu a observat nimic. Directorul Wray ar trebui să demisioneze imediat”.

Trump a distribuit o fotografie a unei scrisori a preşedintelui palestinian Mahmoud Abbas (Abu Mazen) în care îi urează candidatului republican la preşedinţie „putere şi securitate” după atac.

În scrisoare, Abbas a numit tentativa de asasinat un „act de slăbiciune” şi a spus că „diferenţele trebuie rezolvate prin comunicarea cu libertatea de exprimare”.

Ca răspuns, Trump a scris: „Mahmoud, atât de amabil. Mulţumesc. Totul va fi bine. Cele mai bune gânduri". 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici