Trump şi Harris organizează evenimente de campanie în weekend, în Pennsylvania

  • Republicanul Donald Trump şi democrata Kamala Harris vor organiza evenimente de campanie în acest weekend în Pennsylvania.
  • Este un stat important despre care specialiştii spun că ar putea decide rezultatul alegerilor prezidenţiale de la toamnă.
Urmărește
102 afișări
Imaginea articolului Trump şi Harris organizează evenimente de campanie în weekend, în Pennsylvania

Trump şi Harris organizează evenimente de campanie în weekend, în Pennsylvania

Trump va organiza sâmbătă un miting la Wilkes-Barre, în partea de nord-est a statului. Vicepreşedinta Harris va efectua duminică un tur cu autobuzul în vestul statului Pennsylvania, cu plecare de la Pittsburgh, înainte de începerea Convenţiei Naţionale Democrate de luni, de la Chicago, potrivit Reuters.

Statul din nord-estul SUA este foarte important pentru candidaţii la Casa Albă. Începând din 2008, câştigătorul din stat a reuşit să ajungă la Casa Albă.

În 2016, Trump a câştigat în Pennsylvania cu aproximativ 44.000 de voturi, cu mai puţin de un punct procentual, în timp ce în 2020 Biden s-a impus cu puţin peste 80.000 de voturi, ceea ce înseamnă 1,2%. Importanţa statului Pennsylvania este evidenţiată şi de cheltuielile cu publicitatea electorală care sunt mult mai mari decât în alte regiuni ale ţării.

Atât Trump, cât şi Harris au vizitat statul de mai multe ori fiecare în acest an. De altfel, Trump a fost rănit la ureche în timpul unei tentative de asasinat la mitingul din Butler, Pennsylvania, pe 13 iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici