Video INTERVIU INTERGRAL. Gândurile lui Cristoiu. Alexandru Cumpănaşu: Miza este ca DIICOT-ul să declare decesul Alexandrei şi să-l trimită în judecată pentru omor. Să închidă dosarul, pe româneşte

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a afirmat miercuri, la emisiunea Gândurile lui Cristoiu, că părinţii nepoatei sale au fost şantajaţi de procurorii DIICOT pe ce care îi suspectează că vor să închidă dosarul prin declararea decesului fetei.

Urmărește
9399 afișări

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a afirmat miercuri, la emisiunea Gândurile lui Cristoiu, că părinţii nepoatei sale au fost şantajaţi de procurorii DIICOT pe ce care îi suspectează că vor să închidă dosarul prin declararea decesului fetei.

Alexandru Cumpănaşu l-a criticat pe preşedintele Iohannis pentru declaraţia de miercuri pentru că reinventează limba română şi Codul Penal referindu-se la cazul de la Caracal.

„Din punctul meu de vedere în niciun caz, pe lângă faptul că reinventează limba română şi codul penal, eu n-am auzit de întârzieri criminale până astăzi, iertaţi-mă. Nicăieri, nici DEX, nici în semantică, nici în gramatică, nici în ce vreţi dumneavoastră, nici în codul penal. (...) Nu, acolo avem de-a face cu complicitate. Acolo dacă avem de-a face nu putem spune că avem de-a face cu nişte întârzieri. Nu, acolo s-a încălcat legea domnule Cristoiu”, a afirmat Cumpănaşu.

Unchiul Alexandrei a susţinut că mama şi tatăl fetei au fost şantajaţi de procurori atunci când au fost chemaţi să predea cartea de identitate a nepoatei sale. “Mama şi tatăl Alexandrei au fost audiaţi la poliţia Caracal pentru a preda acest buletin. Miza este ca DIICOT-ul să declare decesul Alexandrei şi să-l trimită în judecată pentru omor. Să închidă dosarul, pe româneşte să închidă dosarul. Oamenii ăştia au fost la poliţie, la parchet şi au spus nu vă dăm niciun buletin. Dar mai grav decât atât şi eu i-am avertizat şi îi avertizez încă o dată pe procurori, au procedat prin şantaj la această primă audiere”, a dezvăluit Alexandru Cumpănaşu.

Acesta a mai susţinut că nu se şti niciodată ce a discutat poliţistul Pistol, şeful de la Investigaţii Criminale, cu Alexandra, după ce aceasta a sunat la 112.

Practic, ce-a spus Alexandra sau adevărul nu-l vom avea niciodată. Va fi versiunea lui. Mă întreba domnul Cristoiu ce poate fi. Domnule Cristoiu, eu pot să speculez, eu n-am de unde să ştiu. Dar o fată care stă 24 de ore cu un astfel de individ în casă eu cred că poate să vadă mai mult şi mai multe. Poate alte persoane care au intrat, poate alte persoane care au participat, speculăm acum, neavând raportul respectiv şi neavând cu adevărat înregistrarea discuţiei. Dar din punctul meu de vedere 20 de minute, un dialog de 20 de minute cu un poliţist care stă la 500 de metri de casa lui Dincă...”, a mai spus Alexandru Cumpănaşu.

Redăm interviul integral:

Monica Mihai: Bun găsit la o nouă ediţie a emisiune Gândurile lui Cristoiu, o ediţie specială în care îl avem invitat pe Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei pentru modernizarea României, unchiul Alexandrei şi viitorul candidat la prezidenţiale pentru România.

Alexandru Cumpănaşu: Mulţumesc, din funcţia de preşedinte CNMR sunt suspendat pentru că voi fi candidat independent, independent.

Monica Mihai: E bine de ştiut acest lucru şi domnul Ion Cristoiu, jurnalist, analist politic şi scriitor. Bine aţi venit domnule Cristoiu.

Ion Cristoiu: Eu trebuie să precizez, ca de obicei, că noi am inaugurat cu această emisiune, ca să nu creadă că m-aţi exilat, patronatul a hotărât eu să fiu pe planul doi, o serie de emisiuni cu candidaţii la preşedinţie, deci domnul Cumpănaşu este aici în calitate de candidat, sigur, vom discuta şi despre cazul Caracal şi implicaţii şi sigur invităm şi pe ceilalţi invitaţi să ia legătura cu dumneavoastră, cu Mediafax, şi vom face acest format. Dumneavoastră puneţi întrebările şi eu stau şi mă uit şi din când în când...

Monica Mihai: Mai adresaţi şi dumneavoastră câte o întrebare.

Ion Cristoiu: Aşa ca să n-adorm.

Monica Mihai: Domnul Cumpănaşu, sunt multe de discutat în această seară, lumea vrea să afle foarte multe lucruri despre dumneavoastră, în primul rând în calitate de candidat la  alegerile prezidenţiale, aţi putea să ajungeţi primul om în stat. Este firească această curiozitate şi este firesc în acelaşi timp să vă întrebăm ce s-a întâmplat la Caracal, dumneavoastră aţi ţinut opinia publică în permanenţă cu informaţii, aţi spus ultimele noutăţi care au apărut în dosar. Exact ce zicea şi domnul Cristoiu, lumea ar vrea să ştie care este ultima informaţie pe care dumneavoastră o aveţi de la Caracal?

Din acest moment familia Măceşanu va avea avocat pentru toate procedurile care se vor derula de aici încolo

Alexandru Cumpănaşu: Referitor la caz vă pot spune că am hotărât împreună cu familia Alexandrei, cu familia Măceşanu, cu verii mei, să ne luăm un avocat, l-am contractat şi din acest moment familia Măceşanu va avea avocat pentru toate procedurile care se vor derula de aici încolo, de exemplu mâine domnul Dincă, să-i respectăm drepturile, agresorul victimelor, va fi audiat la ora 9 şi va fi audiat în prezenţa avocatului nostru. Asta e ultima decizie şi este una înţeleaptă ca să putem să avem acces la tot ce înseamnă procedură şi pe de altă parte cred că şi eu am nevoie să pot să mă ocup de ceea ce am de făcut acum, de un ajutor pe partea aceasta instituţională pentru că am dus şi bătălia instituţională, dumneavoastră aţi spus doar media, dar am făcut până acum şapte plângeri penale.

Monica Mihai: Voiaţi să întrebaţi ceva domnule Cristoiu?

Ion Cristoiu: Tocmai, nu de mult timp, domnul preşedinte Klaus Iohannis a ţinut o declaraţie de presă, foarte important de precizat că a ţinut numai un statement deci nu a răspuns la întrebări, asta înseamnă că era scrisă, în care a vorbit în două rânduri despre accidentul de la Kabul, tragedia, şi s-a referit la cazul Caracal. Vreau să-l întreb pe domnul Cumpănaşu, într-o dublă calitate, una de specialist în cazul Caracal, mai bun decât mine, cunoaşte mai multe lucruri, eu nu cunosc multe lucruri dedesubt, şi în calitate de candidat. Hai să vedem în ipostaza de om care ştiţi acest caz. Cum vedeţi dumneavoastră declaraţia, a prins preşedintele, a sesizat principalele cauze?

Alexandru Cumpănaşu: Eu cred că o să fiu destul de dur, de tranşant cu dumneavoastră. A fost delirantă.

Ion Cristoiu: Deci tranşant cu domnul preşedinte.

Alexandru Cumpănaşu: A fost delirantă. Preşedintele are nişte atribuţii foarte clare, iar eu unul, cel puţin, mă aşteptam de la domnul preşedinte Iohannis să vină şi să spună ce face dânsul sau ce-a făcut dânsul ca preşedinte, nu să facă o analiză a ce n-au făcut alţii. acest lucru l-am făcut noi, l-a făcut presa, putea să-l facă în CSAT şi să prezinte concluziile. Din punctul meu de vedere domnul Iohannis a făcut una dintre cele mai ciudate declaraţii posibile pe care le-am văzut eu pe cazul ăsta. Adică dânsul nu a vorbit cu familiile, nu s-a adresat deloc, aşteptam şi noi un semnal, adică totuşi vorbim de două familii care de mai bine de opt săptămâni îşi caută copiii. În al doilea rând, n-a prezentat ce măsuri a luat dânsul. Are conform Constituţiei foarte multe atribuţii, dacă vreţi putem să discutăm. Nu a prezentat ce-a făcut, celulă de criză, dacă a intervenit, dacă instituţiilor statului, dacă peste guvern, peste Ministerul de Interne, peste Parchet, n-am auzit nimic. Domnul preşedinte, la fel, din punctul meu de vedere, trebuia să prezinte nouă cetăţenilor, tuturor, dar şi familiilor nişte propuneri pe care le are. Ok, n-ai făcut nimic până acum, dar ce propui? Totuşi vorbim despre două dispariţii, dar în acelaşi timp vorbim despre nişte clanuri, vorbim despre nişte reţele mafiote despre care chiar dânsul vorbeşte. Care sunt măsurile pe care preşedintele României vrea să le ia pentru a fi eliminate, că eu n-am înţeles nimic din discursul domniei sale. De aceea spun că a fost puţin delirantă, adică n-am înţeles de la domnul preşedinte nimic, nici ce-a făcut, nici ce are de gând să facă. Pe mine nu mă interesează o analiză politică astăzi de la preşedintele în funcţie al României despre un alt partid. Nu. Pe mine, cetăţean, mă interesează tu, preşedinte, conform Constituţiei pe care o am aici, ce-ai făcut tu în perioada asta? Şi ce ai de gând să faci? Pentru că lucrurile, iată, se împotmolesc din ce în ce mai mult. De aceea această declaraţie de presă a preşedintelui României pe mine m-a dezamăgit în triplă calitate. Şi de candidat şi de cetăţean şi de om implicat în acest caz, cum spunea domnul Cristoiu de la bun început. Dacă domnul preşedinte venea astăzi şi spunea în această perioadă am cerut serviciilor de informaţii, am cerut tuturor, am convocat CSAT-ul fără să ştiţi, m-am întâlnit cu ministrul de Interne, spune foarte clar aici a instituţiilor statului preşedintele, atenţie, se asigură de buna funcţionare.

Monica Mihai: Şi spuneţi că în acest caz el nu s-a asigurat de buna funcţionare?

Alexandru Cumpănaşu: Nu s-a asigurat de nimic pentru că asta m-a uluit, putea să spună ceva, putea să spună domnilor uitaţi, bună ziua, vă fac următoarea declaraţie, am constatat că sunt deficienţe mari la Ministerul de Interne pe 112 de exemplu, la STS, la Ministerul  Interne, pe altceva.

Monica Mihai: Dar astea nu sunt declaraţii pe care preşedintele le-a făcut deja anterior imediat după tragedie?

Alexandru Cumpănaşu: Ba da, dar de atunci şi până acum s-au întâmplat multe lucruri. Dânsul trebuia să întrebe, cred eu, trebuia să se întrebe pe dânsul ce este de făcut? Adică, n-am auzit nimic de dosarele penale, sigur, o să ne spună că este independentă justiţia. Păi este independentă, dar dânsul ca mediator avea rolul acesta, dacă avem bulibăşeala asta în jurul cazului, preşedintele statului are obligaţia să se implice direct. Nu poţi să laşi o ţară de... care se uită... 99% din cetăţenii României se uită numai de Caracal, sunt preocupaţi în fiecare zi. Tu preşedinte care eşti cel mai ales dintre toţi, şi nu vreau să citez din aceste articole din Constituţie, ai obligaţia de a media între societate şi instituţii. Aşa scrie aici. Adică între care instituţii şi societate a mediat dânsul în perioada aceasta, încercând să adevărul la suprafaţă, pentru că totuşi preşedintele, iertaţi-mă domnule Cristoiu, preşedintele este cel mai puternic om în stat şi are această obligaţie.

Ion Cristoiu: Domnul Cumpănaşu, domnişoară, în cazul Caracal este foarte importantă identificarea de către autorităţi, mai ales de preşedinte, a cauzelor ce s-a întâmplat acolo. Domnule Cumpănaşu, domnul preşedinte pune toată întâmplarea, tragedia de la Caracal, spune aşa, pe seama unor întârzieri criminale în acţiunile organelor statului. Credeţi că tragedia de la Caracal şi tot ce s-a întâmplat până acum se limitează la nişte întârzieri, chiar criminale, n-am înţeles de ce erau şi criminale. Hai să discutăm, e aceasta o sesizare de către preşedinte a adevăratelor cauze ale acestei tragedii?

Alexandru Cumpănaşu: Nu, din punctul meu de vedere în niciun caz, pe lângă faptul că reinventează limba română şi codul penal, eu n-am auzit de întârzieri criminale până astăzi, iertaţi-mă.

Ion Cristoiu: Corect.

Alexandru Cumpănaşu: Nicăieri, nici în DEC (DEX), nici în semantică, nici în gramatică, nici în ce vreţi dumneavoastră, nici în codul penal. Acolo avem de-a face cu complicităţi, nu poţi să-l acuzi pe un procuror, adică ce spune domnul Iohannis. Nu-l mai trimiteţi în judecată, iertaţi-mă, eu o să traduc puţin, nu-l mai trimiteţi în judecată pe procuror sau pe poliţist pentru că de fapt a fost un fel de neglijenţă acolo. Nu, acolo avem de-a face cu complicitate. Acolo dacă avem de-a face nu putem spune că avem de-a face cu nişte întârzieri. Nu, acolo s-a încălcat legea domnule Cristoiu. Legea spune foarte clar că trebuie să salvezi viaţa persoanei care se află în pericol.

Monica Mihai: Şi nu să aştepţi până la ora 6 pentru a intra.

Alexandru Cumpănaşu: Indiferent de oră. Lucrul ăsta a fost lămurit de toţi juriştii, de toţi procurorii, de toată lumea. Păi când tu preşedinte vii şi spui că au fost nişte întârzieri criminale, deja eu înţeleg, ca şi cetăţean, din cuvântul întârzieri, că de fapt oamenii ăştia eventual...

Ion Cristoiu: N-a fost intenţionat şi nu au avut cu ce să ajungă la faţa locului.

Monica Mihai: Că tot vorbim de instanţe şi dumneavoastră aţi fost de partea familiei încă de la început, săptămâna aceasta, DIICOT a transmis o somaţie, o cerere de prezentare, o citaţie familiei Alexandrei pentru a preda buletinul. Dumneavoastră aţi şi semnalat acest lucru, aţi şi făcut publică această citaţie. Ce nu vi s-a părut în regulă pentru că a existat şi o reacţie din partea DIICOT care spunea că de fapt nu urma să meargă cineva cu duba să-i aducă pe părinţi la Bucureşti?

Procurorii au procedat prin şantaj la această primă audiere a părinţilor Alexandrei pentru predarea buletinului fetei

Alexandru Cumpănaşu: Eu chiar vă mulţumesc de întrebare pentru că DIICOT-ul văd că reacţionează numai când vrea. Adică dacă cerem nişte informaţii nu ne anunţă nimic, suntem în orb toţi, dar dacă este criticat pe chestii punctuale, repede iese şi ne spune. Haideţi să vă explic, mama şi tatăl Alexandrei au fost audiaţi la poliţia Caracal pentru a preda acest buletin. Vă spun şi pentru ce ca să...

Monica Mihai: Care este miza.

Alexandru Cumpănaşu: Miza este ca DIICOT-ul să declare decesul Alexandrei şi să-l trimită în judecată pentru omor. Să închidă dosarul, pe româneşte să închidă dosarul. Oamenii ăştia au fost la poliţie, la parchet şi au spus nu vă dăm niciun buletin. Dar mai grav decât atât şi eu i-am avertizat şi îi avertizez încă o dată pe procurori, au procedat prin şantaj la această primă audiere.

Monica Mihai: În ce sens?

Alexandru Cumpănaşu: În sensul că atunci când au audiat-o pe mamă, i-au spus veniţi să predaţi buletinul. Mama a zis nu-l predau, dar dacă vreţi vin pentru că eu întotdeauna am venit la audieri. Dar uitaţi, dacă veniţi vă prezentăm şi raportul INML.

Monica Mihai: Adică li s-a oferit ceva la schimb dacă predau buletinul.

Alexandru Cumpănaşu: Da. Şi oamenii s-au dus să dea declaraţii şi în faţa procurorilor şi-a poliţiştilor mama Alexandrei a spus, bună ziua, am buletinul la mine nu vi-l dau, dar unde este raportul. Păi raportul nu-l avem. Mă iertaţi, dar eu pentru asta am venit aici, m-aţi anunţat telefonic că primesc raportul. Şi au spus, nu, ne pară rău, noi nu v-am spus asta. Iar mama Alexandrei a spus ştiţi eu, de când cu acel şantaj pe care oricum DIICOT-ul l-a minimizat şi este în libertate cetăţeanul respectiv cu sumele de bani, a anunţat procurorii că-şi înregistrează convorbirile şi le-a spus, doamnă, vreţi să vă pun înregistrarea şi îi întreb şi eu, vreţi să vă pun înregistrarea? Sau să facem direct dosar penal procurorului? Din fericire femeia şi-a înregistrat convorbirile, inclusiv cu procuroarea respectivă sau poliţistă, ce-a fost.

Monica Mihai: Şi veţi face ceva în acest sens?

Alexandru Cumpănaşu: Asta e decizia familiei nu este decizia mea. Este decizia părinţilor, eu doar v-am prezentat situaţia. Atunci mama a luat foc şi a spus, păi bine, ne şantajaţi, adică ne aduceţi aici sub un fals pretext că ne daţi un raport, să-l citim măcar, să vedem şi noi ce spuneţi voi că s-a întâmplat cu copilul nostru, ajung aici, nu mi-l arătaţi, dar vreţi să vă dăm buletinul ca să o declaraţi moartă. Adică eu să-mi recunosc copilul că a decedat pentru că dacă eu tată, mamă ţi-l dau e ca şi cum eu recunosc că tu dreptate. După care a venit citaţia. Atenţie, am vrut să precizez lucrul ăsta pentru că au fost audiaţi, fiind sunaţi şi informaţi verbal, deci nu în scris, după care la o zi a venit o citaţie în care spune negru pe alb... DIICOT-ul am impresia că se joacă cu vorbele cred că scrisul aşa cum ştie şi domnul Cristoiu valorează mai mult decât vorbele. Păi când tu DIICOT trimiţi citaţie în care scrii aşa: ”vă rugăm să vă prezentaţi şi dacă nu vă prezentaţi vă aducem cu mandat şi vă dăm amendă până la 5000 de lei” şi este negru pe alb, am pus-o pe facebook, dumneavoastră ce înţelegeţi în locul familiei? Vorbele celor de la DIICOT pe surse care spun dar noi nici măcar n-aveam de gând, noi nu ne puneam problema aşa. Nu, îmi pare rău, eu iau de bun ceea ce ai scris, iar familia într-adevăr a fost speriată, a fost ameninţat în felul ăsta.

Ion Cristoiu: O întrebare, iertaţi-mă, spuneţi-mi, am recunoscut, am şi scris, că dumneavoastră aţi contribuit mult la scoaterea din seifuri ale unor documente. Spuneţi-mi şi mie care este documentul pe care n-aţi reuşit să-l desecretizaţi? Şi de ce?

N-am reuşit să fac rost, e confidenţial, de raportul domnului Pistol. Sursele spun că omul îşi scrie sau va fi finalizată această declaraţie în funcţie de cum trebuie să fie finalizat cazul

Alexandru Cumpănaşu: Domnule Cristoiu, n-am reuşit să-l fac rost şi nici să-l desecretizez, el nu e secretizat, e confidenţial, raportul domnului Pistol.

Ion Cristoiu: Celebrul raport. De ce? Ce spun fiecare. Domnul Fifor ce spune?

Alexandru Cumpănaşu: Domnul Fifor spune că este o anchetă în derulare la Parchet şi că se găseşte la Parchet şi că el n-are voie să se amestece peste Parchet. După cum vedeţi nimeni n-are voie. Nici părţile vătămate n-au voie. Cei de la Parchet spun ne pare rău, este o probă într-un dosar şi ancheta este confidenţială. Sursele, aşa cum a făcut documente rost şi în cazul acesta puteam să facem rost, spun că omul îşi scrie sau va fi finalizată această declaraţie în funcţie de cum trebuie să fie finalizat cazul. Asta spun sursele. M-aţi întrebat oficial şi neoficial. Eu v-am răspuns.

Ion Cristoiu: Domnul acela Pistol există? E personajul cheie, el e cel care a stat de vorbă 20 de minute, ultima discuţie cu Alexandra, şi el stă în Caracal? Îl vede lumea? Nu-l întreabă nimeni nimic? Presa, dumneavoastră, e dispărut, are ordine, e poliţist în continuare? Era şeful investigaţiei criminale.

Alexandru Cumpănaşu: Şi este. Domnule Cristoiu, este în continuare şef la investigaţii criminale, unu. Doi, a dispărut în concediu, nu ştiu cât poate să-şi ia concediul ăsta, dar nu ştim unde e.

Monica Mihai: Adică nu este de găsit din momentul în care au început dezvăluirea?

Alexandru Cumpănaşu: Nu. A fost de găsit decât doar de către procuror pentru că la solicitarea mea a fost reaudiat, eu asta v-am spus că nu m-am luptat cu... a trebuit să mă lupt şi cu instituţiile, să fac şi pe avocatul, din fericire acum voi avea un ajutor. Dar la solicitarea mea domnul Pistol a fost reaudiat şi această reaudiere a durat 5 ore.

Monica Mihai: După care a dispărut, din nou.

Alexandru Cumpănaşu: A dispărut din nou, da. Pentru că la prima audiere, cred eu, dar nu vreau să critic procurorii în acest caz, a fost puţin superficială făcută această audiere. Şi după care eu am revenit şi am spus, domnule, eu vreau de la acest om tot ce a discutat cu Alexandra. Cu liniuţă. Aşa trebuie. Şi înţeleg că a durat 5 ore. Tot am făcut rost, domnule Cristoiu.

Ion Cristoiu: Ce putea să fie în acea conversaţie care e secret de stat, raţiune de stat, adică nu văd...

Monica Mihai: Au ieşit restul discuţiilor mai puţin aceasta.

Ion Cristoiu: Au ieşit alea pe 112 şi n-au ieşit aici?

Alexandru Cumpănaşu: Da, pentru că la 112 sunt înregistrate şi avem o procedură. Aici n-a fost înregistrată, dânsul a încălcat legea.

Monica Mihai: A sunat de pe telefonul personal.

Alexandru Cumpănaşu: A sunat de pe telefonul personal, iar legea MAI spune că în astfel de cazuri nu ai voie să vorbeşti decât de pe telefonul fix al instituţiei, nici măcar de pe mobil cu victima.

Ion Cristoiu: Deja e dubios.

Alexandru Cumpănaşu: Da, este foarte dubios.

Ion Cristoiu: Acestea nu se înregistrează la companii?

Alexandru Cumpănaşu: Nu, din păcate nu.

Ion Cristoiu: Deci nu vom ştii niciodată care a fost discuţia.

Monica Mihai: În momentul în care se va desecretiza conversaţia e posibil să avem. Voiam să vă întreb ceva...

Ion Cristoiu: Nu conversaţia, raportul.

Alexandru Cumpănaşu: Adică declaraţia lui practic că ce-a spus Alexandra sau adevărul nu-l vom avea niciodată. Va fi versiunea lui. Mă întreba domnul Cristoiu ce poate fi. Domnule Cristoiu, eu pot să speculez, eu n-am de unde să ştiu. Dar o fată care stă 24 de ore cu un astfel de individ în casă eu cred că poate să vadă mai mult şi mai multe. Poate alte persoane care au intrat, poate alte persoane care au participat, speculăm acum, neavând raportul respectiv şi neavând cu adevărat înregistrarea discuţiei. Dar din punctul meu de vedere 20 de minute, un dialog de 20 de minute cu un poliţist care stă la 500 de metri de casa lui Dincă.

Ion Cristoiu: Şi şeful investigaţiei criminale de la poliţie, adică era...

Alexandru Cumpănaşu: Şi mai mult, mă iertaţi, suntem la ţară, să nu se supere Caracalenii pe mine, eu îmi iubesc oraşul foarte mult şi sunt mândru de el, dar stă la 500 de metri, vă rog să mă credeţi, am numărat când am fost ultima dată la Caracal, stă la 500 de metri pe acea stradă.

Ion Cristoiu: Nu se poate. Şi cum, din conversaţia aia nu şi-a dat seama că el.

Monica Mihai: Adică practic erau vecini.

Alexandru Cumpănaşu: Unul dintre vecinii...

Ion Cristoiu: Domnişoară, el discută 20 de minte...

Monica Mihai: Cu o fată care îi descrie casa care este undeva în vecinătatea locuinţei lui. Domnul Cumpănaşu vreau să vă întreb ceva, un lucru pe care foarte mulţi din români ar vrea să îl afle, în calitate de candidat la prezidenţiale care are legătură cu ceva ce-aţi declarat adineauri. Dumneavoastră în ultima vreme aţi fost destul de vehement în ceea ce priveşte procurorii. Anterior, dumneavoastră eraţi cel care susţinea că procurorii îşi fac treaba, trebuie lăsaţi în pace.

Alexandru Cumpănaşu: Aşa este. Aşa este şi pentru asta mi-am făcut mea culpa din prima zi. Nu am aşteptat ca alţii, nu mi-a venit conştiinţa mai târziu. În momentul în care am aflat ce-a făcut procurorul Popescu şi după aceea în lanţ prin procurorul de la Olt, după aceea Vasilescu.

Ion Cristoiu: Liviu Vasilescu de la DIICOT.

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici