- Home
- Gândurile lui Cristoiu
- (04.09.2019, 09:41)
- Departamentul Social - Mediafax
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Video INTERVIU INTERGRAL. Gândurile lui Cristoiu. Alexandru Cumpănaşu: Miza este ca DIICOT-ul să declare decesul Alexandrei şi să-l trimită în judecată pentru omor. Să închidă dosarul, pe româneşte
Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a afirmat miercuri, la emisiunea Gândurile lui Cristoiu, că părinţii nepoatei sale au fost şantajaţi de procurorii DIICOT pe ce care îi suspectează că vor să închidă dosarul prin declararea decesului fetei.
Urmărește
9398 afișări
Cred că am pus umărul la consolidarea unor clanuri mafiote în aceste judeţe formate din procurori, formate din poliţişti, formate din politicieni, formate din judecători şi din, evident, interlopii cu ceafa lată
Alexandru Cumpănaşu: În momentul acela mi-am dat seama de faptul că ceea ce mie mi s-a prezentat în Bucureşti pentru că să fim corecţi nu ai legătura cu ţara până când nu te duci la ea ceea ce nu s-a întâmplat cu niciun politician şi eu sincer vreau să o fac. Asta e altă discuţie dar chiar vreau să o fac. Vreau să merg în fiecare localitate. Nu ai imaginea corectă. Mie, cel puţin, ca reprezentant al societăţii civile şi ca om care a colaborat cu Comisia Europeană pe MCV de fiecare dată erau prezentate lucrurile într-o lumină extraordinară. Nu aveam date, nu aveam acces la lucruri din acestea, domnule ce face un procuror, nu văzusem un raport care să fie negativ, nu. Veneau cu un bilanţ din ăsta frumos cei de la DNA, de la DIICOT, ne prezentau câte cazuri... Niciodată, dar niciodată nu se vorbea despre ceea ce n-au făcut. Şi eu îmi fac mea culpa, da, eu cred că am pus umărul la consolidarea unor clanuri mafiote în aceste judeţe formate din procurori, formate din poliţişti, formate din politicieni, formate din judecători şi din, evident, interlopii cu ceafa lată, ca să fiu mai clar. Eu nu mă absolv de vină pentru că n-am fost nici procuror, n-am fost nici ministru, dar, da, ca voce publică am contribuit, nu ştiu cât de mult, dar am contribuit şi vă spun sincer este una dintre principalele mele motivaţii în a afla adevărul în cazul Alexandrei, iar acum pentru că tot a fost această nebunie că mă folosesc de Alexandra, nu, şi acum datorită Alexandrei sunt în această cursă prezidenţială. Dacă Alexandra nu avea curajul să devoaleze tot acest sistem cu 112, cu curajul ei cum aş fi înţeles că trebuie să am o menire să lupt pentru ceva. Că au fost nişte acuzaţii ciudate în sensul ăsta. Unu, că nu avem cadavru deci nu ai pe ce să te urci şi, doi, eu îmi asum ce spun acum. Dacă nu era nepoata mea n-aş fi fost în cursa prezidenţială pentru că n-aş fi înţeles pentru ce lupt. Iohannis pentru ce luptă? Barna pentru ce luptă? Vreau şi eu să înţeleg pentru că eu cred că un preşedinte, un lider, haideţi să luăm un lider, tot studiez lidership-ul acum. Un lider trebuie să aibă o viziune şi nişte valori. Care e viziunea lor?
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Tu sau eu n-am vrut să fim Președinți. Descoperim că a fost cu ghinion
-
Adrian Sârbu: Tu sau eu n-am vrut să fim Preşedinţi. Descoperim că a fost cu ghinion
-
PNL o susţine pe Elena Lasconi în turul doi al alegerilor prezidenţiale
-
Alegeri prezidenţiale 2024, turul I. Numărătoarea voturilor s-a încheiat. Diferenţă de 2.742 de voturi între Elena Lasconi şi Marcel Ciolacu / Călin Georgescu pe primul loc cu 22,94%
Vezi mai multe articole din categoria gandurile-lui-cristoiu
Monica Mihai: Care este viziunea dumneavoastră?
Alexandru Cumpănaşu: Doamnă, viziunea mea este clară.
Ion Cristoiu: Înainte de toate. Sunteţi conştient că marea problemă este această acuzaţie că v-aţi folosit pentru a deveni candidat. Spuneţi-mi epic când v-aţi decis că a fost un timp când spuneaţi că nu veţi candida? Care a fost declic, momentul în care aţi zis trebuie să candidez cu orice risc pentru că unele riscuri sunt?
Monica Mihai: Şi aici, dacă îmi permiteţi, în completare la ce aţi zis dumneavoastră, am să citez ”eu am o vorbă, am intrat în politică la 15 ani şi am ieşit la 18. Nu mai vreau să mă întorc o spun răspicat. Ştiţi de ce? Nu mai vreau, nu poţi să te mai întorci după ce te-ai retras” este declaraţia dumneavoastră în 2017.
Alexandru Cumpănaşu: Pentru DCNews la un moment dat.
Monica Mihai: Ce v-a făcut să vă schimbaţi părerea.
Alexandru Cumpănaşu: Alexandra m-a făcut să-mi schimb părerea.
Ion Cristoiu: Noi vorbim de momentul.
Alexandru Cumpănaşu: M-a întrebat doamna din punct de vedere motivaţional.
Monica Mihai: Şi momentul.
Alexandru Cumpănaşu: Domnule Cristoiu, eu am fost onest şi prima oară şi a doua oară, sută la sută. Ştiţi de ce? Pentru că aşa cum ştiam eu instituţiile statului, eram sigur pornit şi supărat şi mâhnit, cum vreţi dumneavoastră, pe ceea ce aflasem că au făcut o parte din procurori, dar eu vă spun că în primele săptămâni din discuţiile cu procurorul general, din discuţiile cu ministrul de Interne am crezul că totuşi aceste instituţii îşi fac treaba, asta era convingerea mea veche, am militat pentru ea, am explicat mai devreme, îmi fac mea culpa, cred că zece-cincisprezece ani. Procurorii sunt... ei scot la iveală adevărul, sunt cei care fac ceea ce trebuie. După şapte săptămâni, domnule Cristoiu şi stimată doamnă, după şapte săptămâni m-am aşezat pe un scaun, mi-aduc aminte eram la vărul meu în curte şi am zis ce ştim noi acum? Ce ştim astăzi? Adică în afară de faptul că am devoalat nişte, întâmplător pe surse, cum spuneţi dumneavoastră documente, ce ştim noi despre Alexandra? Ce ştim noi despre ce s-a întâmplat acolo? Instituţiile au devenit, nu opace, au devenit total netransparente.
Ion Cristoiu: După un timp în care au fost.
Alexandru Cumpănaşu: După un timp în care au fost, au încercat să fie, da, aveţi dreptate. Şi de aceea i-am şi luat de bună credinţă. Nu uitaţi că am fost în audienţă la procurorul general, am fost în audienţă la şeful DIICOT. Eu nu m-am luptat cu instituţiile astea de la început. Nu, i-am ajutat. Da, am ajuns acum în disperarea de cauză de a ne lupta pentru că efectiv nu mai avem niciun fel de acces la informaţii şi eu cred că lucrurile au luat-o razna, adică oamenii ăştia nu şi-au făcut datoria. Dar ca să revin, după 7 săptămâni, împreună cu familia Alexandrei, am stat pe jos toţi, eram mai mulţi din familie, mă rog, unii plângeam, alţii... şi am întrebat următorul lucru: ce ştim noi astăzi despre ce s-a întâmplat cu Alex? Şi concluzia a fost că nu ştim nimic. A, ştim nişte greşeli ale unor poliţişti şi procurori care n-au făcut ce trebuia la timp. Dar n-avem adevărul şi n-avem nici indicii că am afla adevărul. Ba, dimpotrivă, intrasem deja într-un conflict cu instituţiile astea care, prin tot felul de interpuşi, mă atacau şi mă criticau de ce nu stau acasă. Mă sunau chiar, oameni din toate instituţiile, de la servicii până la parchet... mai stai pe acasă. Acela a fost momentul când mi-am pus următoarea problemă: în acest moment dacă eu Alexandru Cumpănaşu am reuşit, cu sprijinul presei, eu nu pot să contest lucrul ăsta, cu sprijinul întregii prese, cea care m-a criticat chiar în ultima perioadă, la început a fost alături, nu sunt în stare, nu reuşesc să aflu adevărul despre nepoata mea care este totuşi un caz simplu, ce se întâmplă cu milioanele de români care sunt abuzaţi în fiecare zi, în fiecare sat, în fiecare comună, în fiecare oraş, în fiecare judeţ de către toţi baronii, de către toate clanurile astea. Ce am aflat în ultima perioadă mie mi-a tulburat minţile. Înţelegeţi? Violuri despre care familiile nu pot să vorbească pentru că pur şi simplu le e frică, pentru că politicienii sau alţii le-au luat de acasă pur şi simplu prin clanurile interlope. Şi am spus ok, dar ce facem cu oamenii ăştia? Eu ce putere am de fapt? Şi îmi pare rău, cât timp nu eşti acolo şi nu poţi să faci şi să iei deciziile, nu ai nicio putere. Atunci, dacă vreţi, a fost un început de idee pentru că decizia am luat-o după ce m-am consultat cu oameni, cu 300 de mii de oameni pe facebook-ul meu. Adică mi-am făcut o verificare nu cumva să oi fi luat-o eu razna. Adică am spus, domnule, ce părere aveţi, chiar a fost o consultare sinceră.
Monica Mihai: Şi ce v-au răspuns oamenii?
Alexandru Cumpănaşu: 90 şi ceva la sută sigur au fost de acord. Nu uitaţi că am avut un milion de vizualizări acolo, la acea postare, nu este o laudă vreau doar să încerc să explic că au fost extrem de mulţi români, nu sunt de ici de colo 300 de mii, poate chiar mai mulţi care au spus avem nevoie de cineva care să radă sistemul ăsta, să facă ceva pentru noi pentru că şi noi suntem în cazul Alexandrei.
Ion Cristoiu: Noi jurnaliştii nu avem contact cu familia, dumneavoastră vă vedeţi, staţi de vorbă, ce crede familia, adică, mă rog, nu am fost niciodată şi nimeni de aici în postura lor, crede că trăieşte, vrea să-l vadă pe ăsta condamnat sau e buimăcită? Care e starea acestei familii după o lună şi ceva?
Ambii părinţi sunt convinşi că Alexandra trăieşte. În primul rând pentru că sunt părinţi şi în al doilea rând pentru că toată argumentaţia autorităţilor nu stă în picioare
Alexandru Cumpănaşu: Faptul că nu au reacţionat public nu înseamnă că...
Ion Cristoiu: Nu, n-am zis, care e...
Alexandru Cumpănaşu: De acord, vreau doar să explic. Faptul că au un anumit mod, de fapt întreaga familie aşa am fost, eu sunt ăla mai vorbăreţ şi mai deschis, oamenii au un anumit mod de a-şi trăi viaţa şi şi-au trăit suferinţa asta în linişte. Adică au preferat să şi-o trăiască în linişte, nu cu televiziuni, nu cu... Însă în momentul de faţă, am fost de multe ori acolo şi ultima dată acum două zile, ambii părinţi, i-am întrebat sincer, pentru că de fiecare dată noi avem o relaţie foarte deschisă şi spuneam, ok, haideţi să nu ne încăpăţânăm, să vedem care sunt argumentele, trebuie să devii raţional la un moment dat cumva să depăşeşti această fază emoţională. Şi ambii părinţi sunt convinşi că Alexandra trăieşte.
Ion Cristoiu: De ce? Sunt convinşi din sentimente de părinţi sau ceva le spune lor?
Monica Mihai: Există anumite dovezi care să...?
Alexandru Cumpănaşu: Eu cred că în primul rând pentru că sunt părinţi şi în al doilea rând pentru că toată argumentaţia autorităţilor, să le spunem autorităţi totuşi, indiferent care ar fi ele parchet, poliţie, ce vreţi dumneavoastră, nu stă în picioare. Pentru oamenii ăştia faptul că 7 dinţi s-au găsit... Am discutat astăzi o oră cu mama, haideţi să vă relatez un episod, poate e mai relevant decât să spun eu ce părere am. Şi mama Alexandrei mi-a spus Alexandrule, dar cum au ars toţi, ăia şapte nu? N-au fost în acelaşi foc? Cum a putut acest Dincă să se apuce el de omorât fata noastră şi de ars dacă fata anunţase poliţia. Deci sunt inadvertenţe logice grave care nu doar îi fac să refuze emoţional, sunt chestiuni raţionale pe care se bazează.
Monica Mihai: Aţi făcut o afirmaţie, mă scuzaţi că vă întrerup, poate ar răspunde la întrebarea domnului Cristoiu, că veţi face o contraexpertiză cât de curând. Unde v-aţi gândit să faceţi contraexpertiza?
Ion Cristoiu: E interesant ce spune dânsul pentru că şi părinţii, deşi nu vorbesc în public, au aceste îndoieli pe care le avem şi noi pentru că le văd. Vreau o singură întrebare delicată: Dacă DIICOT, se dă decesul, ei ce vor face din punct de vedere creştinesc? Îngroapă nişte cenuşă? Spuneţi-mi care e? Ce va face familia?
Alexandru Cumpănaşu: DIICOT-ul nu poate decât să-şi facă numărul de a trimite în instanţă acest dosar pentru a scăpa de opinia publică, pe domnul Iohannis, pe domnul Barna şi pe cei care scad în sondaje. Îmi pare rău că o spun, dar... Familia nu are nicio obligaţie în raport cu DIICOT. DIICOT nu stabileşte decesul, un deces îl stabileşte o instanţă. Noi, dacă dânşii se vor încăpăţâna şi vor constata decesul, atenţie, într-un mod ilegal, domnule Cristoiu, a vorbit cu avocatul familiei.
Ion Cristoiu: De ce?
Monica Mihai: Dacă nu îi predaţi cartea de identitate, spuneţi.
Alexandru Cumpănaşu: Nu. Nu, nu, nu, pot să o facă... ne-au explicat să se putea şi fără carte, fără citaţie, luăm de la evidenţa populaţiei. Deci a explicat după aceea DIICOT-ul. Nu. Este ilegal pentru că avocatul meu mi-a explicat foarte clar că nu se poate constata un deces fără să ai o autopsie şi un cadavru, nu ai cum. Nu este legal. Aşa a spus şi domnul Beliş care este apărătorul totuşi al celor de la INML. În situaţia aceasta eu cred că dânşii se apropie de o ilegalitate. Dar asta este o chestiune separată de ceea ce m-a întrebat domnul Cristoiu. Şi în acest sens am depus deja plângere la CSM, la Inspecţia Judiciară, mă rog, la doamna preşedinte, care va decide dacă o va trimite la Inspecţie sau dacă o trimite la Secţia de investigare a infracţiunilor în justiţie, prin care procurorii de caz, care înseamnă întreaga conducere a DIICOT, deci este ceva greu de imaginat pentru mine, trebuie cercetat să vadă dacă şi-au făcut datoria corect. Eu în acest moment am mari dubii, am mari dubii, şi eu şi avocatul meu după ce a studiat omul bruma de informaţii pe care am putut să i-o dau, a făcut solicitare să studieze dosarul. Răspuns la întrebarea domnului Cristoiu, familia nu va accepta, ca să citez din tatăl şi din mama Alexandrei, nu va accepta să plângă alt copil decât al lor. O mână de cenuşă şi şapte dinţi nu sunt de înmormântat. Aşa că din punct de vedere creştinesc, că sunt două aspecte, legal şi creştinesc. Din punct de vedere creştinesc nu va fi nicio înmormântare cel puţin nu acum, nu pe baza acestei decizii a DIICOT pentru că oamenii nu au certitudinea că fata lor a fost ucisă, iar legal vom contesta această hotărâre, dacă va fi această decizie a DIICOT, în instanţă.
Monica Mihai: Această contraexpertiză...
Ion Cristoiu: Decizia că e moartă de care ei au nevoie pentru ca să-l trimită în instanţă că altfel dacă nu este o contestă dânşii pentru că nu poţi să... din punct de vedere legal, decizia că e moartă, e foarte important.
Monica Mihai: Păi da, dar o contraexpertiză nu ar ajuta fie să confirme ceea ce Spune DIICOT, fie să infirme şi atunci părinţii să aibă o bază de la care să poată proceda într-un alt mod?
Alexandru Cumpănaşu: Dar nu se exclud unele pe altele. Mâine, vă spun şi dumneavoastră pentru că a apărut în ultima sută de metri, nu am obiceiul de a spune pe surse la jurnalişti, dar înainte de a veni la dumneavoastră am vorbit cu familia şi s-au hotărât ca mâine să vină la Bucureşti, din proprie iniţiativă şi voluntar nu pentru că i-a chemat cu duba, au hotărât să vină tocmai pentru a vedea acel raport, împreună cu avocatul nostru şi pentru a pune nişte întrebări, pentru că familia are multe întrebări de pus procurorilor, dacă aceştia vor avea tupeul să răspundă. Contraexpertiza nu are nicio legătură cu restul procedurilor legale. Tot mâine, dacă va avea această întâlnire, avocatul nostru va depune solicitarea pentru contraexpertiză. Dar această contraexpertiză nu face decât să întărească atacarea actului de deces.
Monica Mihai: La asta făceam şi eu referire.
Ion Cristoiu: Cel mai important este această chestiune cu actul de deces. Domnul Cumpănaşu spune un lucru foarte important. Creştinesc, familia nu are de gând să o înmormânteze şi să recunoască. Doi, din punct de vedere legal iar dacă nu ai, adică pe ce, pe baza unor rapoarte INML? Şi atunci poate fi atacată în instanţă decizia de deces, ei se grăbesc cu această decizie că altfel nu poţi să-l trimiţi pe ăla în instanţă, îl trimiţi pentru ce? Dacă nu o declari moartă. Şi în cazul Luizei ce faceţi?
Alexandru Cumpănaşu: Atenţie, domnule Cristoiu, avocatul meu mi-a explicat un lucru foarte clar pe care procurorii DIICOT îl omit. Şi anume că în camera preliminară avocatul nostru poate să constate viciile de procedură ale DIICOT şi returnarea dosarului înapoi. Înainte de a merge în instanţă. Lucru pe care mari avocaţi de pe televizoare nu l-au sesizat. Deci se face o cameră preliminară dacă se merge pe procedura de recunoaştere a lui Dincă.
Monica Mihai: Care practic dă ok-ul pentru a merge mai departe dosarul în instanţă.
Alexandru Cumpănaşu: Da, nu vreau să fiu atât de tehnic, am vrut doar să vă spun că este chiar posibilitatea, dânşii cercetând omorul, dar neaflând până acum niciun complice, nicio reţea de crimă organizată unde este competenţa dânşilor, poate vor afla în zilele următoare, să se întoarcă la DIICOT.
Monica Mihai: Domnule Alexandru Cumpănaşu aş vrea să vă adresez şi câteva întrebări şi în calitate de candidat la prezidenţiale, în primul rând, exact ce zicea domnul Cristoiu, aţi luat decizia săptămâna trecută, atunci aţi şi anunţat-o pe facebook că veţi fi candidat, până pe 22 septembrie puteţi să vă depuneţi candidatura, câte semnături aţi strâns până în acest moment, cine vă ajută? Cred că sunt lucruri importante pe care românii ar vrea să le ştie.
Am strâns deja 60.000-70.000 semnături pentru candidatura la prezidenţiale
Alexandru Cumpănaşu: Este corect ce spuneţi dumneavoastră, este un timp absolut record şi foarte greu de strâns aceste semnături în acest timp. Am vorbit cu colegii mei, lumea centralizează, încă din ţară este încă un haos în a număra, ca să vă spun o cifră exactă, dar sunt peste 60-70 de mii strânse deja. Şi o să vă spun de ce sau cum am reuşit şi cum reuşim.
Ion Cristoiu: Aţi zis cum reuşim, aţi folosit pluralul. Sunt mai mulţi?
Monica Mihai: Sunteţi sprijinit de coaliţia pe care o conduceţi în acest demers?
Alexandru Cumpănaşu: Nu, am şi spus că m-am autosuspendat tocmai pentru că acolo, motivul construirii coaliţiei n-a fost acela de a candida la prezidenţiale sau cineva de acolo.
Monica Mihai: Dar în urmă cu două luni declaraţi că s-ar putea ca această coaliţie să sprijine pe cineva din punct de vedere politic pentru candidatura la prezidenţiale, de ce nu aţi fi acea persoană dumneavoastră? Adică aţi fost liderul acestei coaliţii, aţi ghidat...
Alexandru Cumpănaşu: Pentru că fiecare organizaţie are dreptul ei că este sindicală sau patronală să aibă diverse simpatii. Eu mi-am exprimat atunci un punct de vedere. Nu am luat o decizie la momentul respectiv şi nici n-am avut un for statutar în care să decidem că susţinem sau nu.
Ion Cristoiu: Revenind la pluralul pe care l-aţi folosit.
Alexandru Cumpănaşu: Domnule Cristoiu, încerc să nu sune arogant, încerc să spun altfel ca să nu creadă oamenii că este vreo aroganţă, pentru mine este uluitor valul de oameni care vor să ajute.
Ion Cristoiu: De ce? V-a surprins? Pe mine nu mă surprinde în România de azi.
Alexandru Cumpănaşu: Pe mine m-a surprins foarte tare.
Ion Cristoiu: De ce? Cum explicaţi?
Alexandru Cumpănaşu: Pentru că eu am crezut că poporul român este un popor care nu se revoltă atât uşor. Să faci live la 11 noaptea pentru că efectiv atunci ajungi sau la 12 noaptea şi să ai 100 de mii de vizualizări într-o oră şi 90% dintre cei de acolo să spună unde semnăm, cum semnăm? Deci problema mea acum este capacitatea administrativă de a strânge semnătură, nu ca la alţii să se ducă să se roage. Şi atunci am hotărât împreună cu colegii mei, am şi eu un staff al meu care este foarte mic, de câteva persoane, de aia am folosit pluralul. Dar pluralul nu se referă la ei, pluralul se referă e ceva greu de imagina...
Monica Mihai: Societatea civilă?
Alexandru Cumpănaşu: Nu, societatea civilă, cetăţenii, este greu de imaginat. De exemplu diaspora pentru mine uluitor. Nu există ţară, peste tot oamenii s-au organizat să strângă semnături. Domnule, eu nu am nicio structură în spate în sensul ăsta. Adică cetăţeanul x-ulescu ne-a transmis eu mă ocup de Madrid. Cum te ocupi de Madrid? Mă ocup de Madrid. Îmi iau două zile libere şi mă ocup. Pentru mine este absolut, vă rog să mă credeţi...
Ion Cristoiu: S-a dus o campanie în presa main, mare să zicem, în legătură cu căţărarea pe cadavru. Spuneţi-mi, pe cei pe care îi spuneţi dumneavoastră au fost impresionaţi, influenţaţi?
Alexandru Cumpănaşu: Nu.
Ion Cristoiu: De ce? Cum de n-au putut că puteau să fie?
Alexandru Cumpănaşu: Aşa este. Şi au încercat, s-au chinuit...
Ion Cristoiu: Nu, dar de ce nu au fost?
Alexandru Cumpănaşu: Pentru că am fost extrem de sincer cu dânşii, în fiecare zi, în fiecare seară şi indiferent că sunt apariţii TV sau nu, dar mai ales pe Facebook şi unde am posibilitatea răspund la orice, nu am nici o problemă să răspund sincer. Un om cu bune şi cu rele e mai bun decât un om netransparent. Şi în momentul în care s-a pus problema aceasta a căţărării eu am fost onest şi am spus, bine dintre cei care mă simpatizau, au simpatizat cu lupta aceasta, a unui sistem care le afectează lor viaţa, fiecare dintre ei au copii, au soţii, au fiice, sunt taţi, sunt mame, aici este foarte complicat, m-au întrebat, nici măcar nu m-au întrebat dânşii, le-am răspuns eu pentru că am văzut atacurile. Nici unul dintre cei care erau 90% pentru a candida nu m-a întrebat o secundă, dar ştiţi de ce candidaţi legat de Alexandra? Nu, eu am simţit nevoia să reacţionez pentru că am văzut acele manipulări şi le-am spus acest lucru domnule Cristoiu: vreţi ca acest curaj al Alexandrei să rămână unul izolat şi mâine să fie copilul dumneavoastră luat? Vreţi ca mâine sau poimâine acest caz, pentru că ştim cum este legea domnule Cristoiu, iertaţi-mă nu este o critică suntem amândoi, dumneavoastră sunteţi de foarte mult timp, eu de mai puţin timp în contact cu media. Apare alt subiect da? Şi clanurile astea, aşa cum s-a întâmplat în cazul Alexandrei şi cum ştim deja multe alte cazuri pe care eu le-am primit năucitoare la 13 ani luată şi violată, băgată în… drogată şi băgată în reţele de prostituţie şi părinţii disperaţi care au venit să îmi spună că DIICOT-ul nu a făcut nimic, dar asta este o altă discuţie, vreţi ca mâine să fie copilul… adică cum procedăm? Lăsăm curajul fetei ăsteia de o parte şi doar ne rugăm pentru ea şi atât, sau acţionăm? Şi întrebarea să ştiţi că a fost şi din partea familiei pentru că este evident când intri în bătălia asta te expui foarte mult. Şi pentru mine a fost o dilemă, dilema mea a fost următoarea: stau în comoditatea mea pe care o am acum, care era una foarte bună, nu pot să spun că nu aveam vizibilitate, nu aveam forţă, nu aveam reprezentativitate, apropo de coaliţie, nu aveam linişte, nu aveam şi am o familie extraordinar de frumoasă şi o viaţă foarte frumoasă şi am spus rămân la această comoditate sau intru într-o bătălie principială pentru ca lucrurile astea să nu se mai repete, pentru că ele se vor repeta, de Alexandra vor uita peste o lună, îmi pare rău să o spun, vor uita şi televiziunile vă garantez şi mulţi alţii. Şi atunci, iertaţi-mă, răspunsul la întrebarea noastră acesta a fost cu căţărarea, oamenii au înţeles că nu e o căţărare, ci că este un motiv, ceea ce s-a întâmplat cu Alexandra, şi este într-un fel datorită ei şi pentru ea avem obligaţia să ducem lupta asta până la capăt pentru a face ceea ce domnul Iohannis nu a făcut cinci ani şi mă rog şi alţii.
Monica Mihai: Exact ce aţi zis şi dumneavoastră în calitate de candidat la alegerile prezidenţiale şi de posibil primul om în stat, viaţa dumneavoastră va deveni transparentă pentru toată lumea. Lumea va trebui să cunoască trecutul dumneavoastră, cine sunteţi, ce aspiraţii aveţi, ce studii aţi făcut, voiam să vă întreb, am căutat CV-ul dumneavoastră pe care nu am reuşit să îl găsesc, pentru românii care se întreabă, ce v-a pregătit pentru acest rol de primul om în stat?
Ion Cristoiu: Hai ziceţi-ne ceva despre dumneavoastră?
Alexandru Cumpănaşu: Da, chiar este în regulă şi chiar e foarte bună întrebarea pentru că este parte din propaganda pe care o cunoaştem. Eu am decis împreună cu startul meu de campanie…
Ion Cristoiu: Dumneavoastră sunteţi din Caracal în primul rând spuneţi-ne ceva despre dumneavoastră.
Alexandru Cumpănaşu: Eu da, sunt din Caracal, m-am născut în Caracal, am copilărit până la 14 ani, am fost cu părinţii, au fost, tata a fost inginer zootehnist, mama este inginer zootehnist la Studeniţa, Studina este lângă Caracal la vreo 10-15 km după care ei s-au retras la pensie la Dobrosloveni unde sunt toate neamurile noastre, cele care au mai rămas…
Ion Cristoiu: Aici este satul Alexandrei?
Citește mai departe:
Citește pe alephnews.ro: PNL o susține oficial pe Elena Lasconi în turul II, anunță Ilie Bolojan
Citește pe www.zf.ro: Cine este Cristela Georgescu, soţia lui Călin Georgescu, cel care a provocat un tsunami fără precedent în lumea electorală. Ea este fost bancher la Citibank, o bancă globală, iar acum oferă cursuri de nutriţie
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Citește și: INTERVIUL integral. Marius Tucă Show. Tudorel Butoi, despre cazul Caracal: Sub nicio formă nu aş face lui Dincă testul poligraf. Persoanele în vârstă nu sunt recomandate
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Cine este Cristela Georgescu, soţia lui Călin Georgescu, cel care a provocat un tsunami fără precedent în lumea electorală. Ea este fost bancher la Citibank, o bancă globală, iar acum oferă cursuri de nutriţie
Cine este tânărul din România care a preluat conducerea imperiului de sute de milioane de euro construit de tatăl său
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Gigi Becali i-a dat ordin lui George Simion, după ce Călin Georgescu a câștigat alegerile! Decizie șoc
PROSPORT.RO
Ce înseamnă Clubul de la Roma, din care a făcut parte Călin Georgescu. Cu ce se ocupă această organizație, de fapt
CANCAN.RO
Cine e misteriosul bogătaș BOGPR care a făcut campania independentului Călin Georgescu: Regele TikTok-ului dă sute de mii de € la maneliști și nu vrea să i se dezvăluie chipul. Imagini în premieră absolută!
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
Citește mai departe:
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe