Actorul Cosmin Seleşi şi-a botezat băiatul

Cosmin Seleşi, actorul din show-ul "Land of Jokes" de la Pro TV, şi-a botezat băiatul la începutul lunii februarie şi recunoaşte că acesta a fost unul dintre cele mai emoţionante evenimente din viaţa sa, informează postul de televiziune.

Urmărește
12 afișări

"Am plâns mai mult decât băieţelul meu", recunoaşte actorul din "Land of Jokes", emisiunea care revine la Pro TV pe 27 februarie, de la ora 20.45.

"Recunosc că am fost foarte emoţionat pe tot parcursul slujbei, în vreme ce Tudor a fost cel mai cuminte bebeluş. Nu a scâncit decât atunci când a fost băgat în apă, în rest a fost băiatul model", povesteşte mândru Cosmin.

Botezul a avut loc la Focşani, pe 5 februarie, iar juniorul familiei Seleşi a primit numele Tudor Nicolae. Emoţiile au fost mari pentru întreaga familie şi pentru prieteni, care şi-au dorit să le fie alături părinţilor într-o zi atât de specială.

"Au venit colegii mei de la «Land of Jokes», Ionuţ Iftimoaie, colegi actori, prieteni şi, evident, multe rude. Cel care îi este naş lui Tudor este un prieten de-al meu actor, Florian Ghimpu. Am încheiat ziua cu o distracţie pe cinste, demnă de un eveniment aşa de important în vieţile noastre", a mai spus Cosmin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici