Îndrăgostiţii din Alba se pot căsători pentru o zi, ceremoniile fiind oficiate de personaje istorice

Cuplurile de îndrăgostiţi din Alba Iulia se pot căsători, luni seară, pentru o zi, în cadrul unor ceremonii oficiate de angajaţii Muzeului Naţional al Unirii din Alba Iulia costumaţi în personaje istorice celebre, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
4 afișări

Purtătorul de cuvânt al Muzeului Naţional al Unirii din Alba Iulia, Liviu Zgârciu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că acţiunea se va desfăşura luni seară într-un centru comercial din Alba Iulia, unde tinerii îndrăgostiţi vor putea să se căsătorească pentru o zi în cadrul unei ceremonii inedite.

Zgârciu a spus că toate căsătoriile vor fi oficiate de angajaţi ai muzeului, costumaţi în principi renascentişti din secolul al XVI-lea şi în primul primar român al oraşului Alba Iulia, Camil Velican.

Tinerii îndrăgostiţi vor avea parte şi de concursuri şi premii surpriză.

Ziua Îndrăgostiţilor este sărbătorită, luni, în aproape toate restaurantele şi cluburile din Alba Iulia, în unele dintre acestea rezervările fiind făcute cu aproape o săptămână înainte. De asemenea, patronii s-au întrecut în oferte pentru cuplurile tinere, oferindu-le meniuri speciale, reduceri de preţuri şi concursuri cu premii surpriză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici