Un fost mare pilot de Formula 1 a dezvăluit că are o relaţie cu un bărbat

  • Fostul mare pilot de Formula 1 Ralf Schumacher a dezvăluit că are o relaţie cu un bărbat.
  • El a prezentat o fotografie cu un bărbat pe care îl îmbrăţişează.
Urmărește
2452 afișări
Imaginea articolului Un fost mare pilot de Formula 1 a dezvăluit că are o relaţie cu un bărbat

Un fost mare pilot de Formula 1 a dezvăluit că are o relaţie cu un bărbat

Ralf Schumacher a dezvăluit că este într-o relaţie cu un bărbat. Germanul în vârstă de 49 de ani, care a câştigat şase mari premii într-o carieră de zece ani în Formula 1, a prezentat o fotografie cu el şi cu un bărbat despre care se crede că este partenerul său, potrivit Sky News.

„Cel mai frumos lucru din viaţă este atunci când ai alături partenerul potrivit cu care poţi împărtăşi totul”, scrie în mesajul publicat pe Instagram.

Ralf Schumacher este fratele mai mic al lui Michael. În octombrie 2001, el s-a căsătorit cu Cora-Caroline Brinkmann, un fost model, în cadrul unei ceremonii private la casa lor din Hallwang, Austria.

Mai târziu, în acelaşi an, s-a născut fiul cuplului, David, care acum este pilot de curse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici