Un bărbat riscă 5 ani de închisoare pentru că şi-a abandonat câinele înainte de uraganul Milton

Giovanny Aldama Garcia, un tânăr de 23 de ani din Ruskin, Florida, a fost acuzat de cruzime împotriva animalelor după ce şi-a abandonat câinele înainte de sosirea uraganului Milton, scrie Sky News.

Urmărește
44 afișări
Imaginea articolului Un bărbat riscă 5 ani de închisoare pentru că şi-a abandonat câinele înainte de uraganul Milton

Un bărbat riscă 5 ani de închisoare pentru că şi-a abandonat câinele înainte de uraganul Milton

Întâmplarea a fost filmată şi a devenit virală pe reţelele de socializare.

Câinele, un bull terrier, a fost găsit legat de un gard, în apă până la piept, pe marginea autostrăzii Interstate 75, din Tampa, Florida, pe 9 octombrie, în timp ce oamenii începeau deja să evacueze zona înainte de sosirea furtunii.

Animalul, numit ulterior „Trooper,” a fost salvat de un ofiţer şi dus la veterinar, unde s-a constatat că este sănătos.

Potrivit declaraţiilor procurorului Suzy Lopez, câinele se afla în real pericol şi nu va fi dat înapoi proprietarului. Lopez a mai spus că abandonul animalelor în timpul stărilor de urgenţă este o problemă gravă şi a cerut pedepse mai dure în astfel de cazuri.

Garcia a fost eliberat pe cauţiune, dar riscă până la cinci ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat. Ancheta este în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici