- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
ANALIZĂ - Alegeri parlamentare în Mehedinţi: Doi secretari de stat, patru actuali parlamentari, foşti prefecţi, printre candidaţi
Patru din cei şase parlamentari de Mehedinţi, între care Mihai Stănişoară şi Viorel Palaşcă, învinuit pentru subminarea economiei naţionale, vor un nou mandat. Senatorul Stănişoară vrea să fie deputat şi se va confrunta cu secretarul de stat Rodin Traicu.Tot în Mehedinţi candidează şi Şerban Nicolae.
ANALIZĂ - Alegeri parlamentari în Mehedinţi: Doi secretari de stat, patru actuali parlamentari, foşti prefecţi (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)
Doi dintre cei trei parlamentari PDL din Mehedinţi, actualul senator Mihai Stănişoară şi actualul deputat Doiniţa-Mariana Chircu, candidează pentru un nou mandat în 9 decembrie, în timp ce de la USL au rămas pe liste actualul senator Petre Daea (PSD) şi actualul deputat Viorel Palaşcă (PNL).
În colegiul 1 pentru Camera Deputaţilor, care cuprinde zona municipiului Drobeta Turnu Severin, mai puţin cartierele Schela şi Gura Văii, candidează prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară, care dă astfel Senatul pe Camera Deputaţilor, avându-l drept contracandidat pe Rodin Traicu, secretar de stat în Ministerul Economiei.
ULTIMELE ȘTIRI
-
LIVE UPDATE. Alegeri în SUA. Americanii își votează astăzi noul Președinte. Kamala Harris și Donald Trump duc o luptă strânsă pentru Casa Albă și Congres
-
Rusia a distrus viitorul Ucrainei. Câţi micuţi a ucis războiul început pe 24 februarie 2022
-
PNL s-a retras de la audierea Roxanei Mînzatu în Parlament
-
Acest lucru l-ar putea îngenunchea cu adevărat pe Putin. Veniturile guvernului din petrol s-au prăbuşit: scădere cu 29%
Actualul deputat PDL de Mehedinţi Doiniţa Mariana Chircu candidează pentru cel de-al doilea mandat de deputat în colegiul 2, acelaşi în care a câştigat alegerile în 2008. Ea îl are contracandidat pe actualul senator PSD Petre Daea. Colegiul nr. 2 pentru Camera Deputaţilor cuprinde cartierele Schela şi Gura Văii ale municipiului Drobeta Turnu Severin, precum şi municipiul Orşova şi comune din estul judeţului.
În colegiul 3 pentru Camera Deputaţilor, care cuprinde zona de nord a judeţului, actualul deputat PNL de Mehedinţi Viorel Palaşcă intră în cursa pentru cel de-al doilea mandat avându-l ca principal contracandidat pe omul de afaceri Constantin Popescu din partea Forţei Civice.
Secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Liviu Voinea (PSD) candidează din partea USL pentru primul mandat de deputat în colegiul 4, care cuprinde oraşul Vânju Mare şi comunele din sudul judeţului, avându-l contracandidat pe consilierul judeţean PDL Andi Nodiţ, acesta candidând şi el pentru primul mandat de parlamentar.
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, democrat-liberalul Marius Bălu, candidează în colegiul 1 pentru Senat, avându-l contracandidat de la USL pe Şerban Nicolae, fost senator şi consilier prezidenţial al lui Ion Iliescu.
În colegiul 2 pentru Senat, fostul prefect de Mehedinţi în guvernarea Boc Ion Mîţu candidează pentru primul mandat de parlamentar din partea PDL, avându-l contracandidat din partea USL pe fostul vicepreşedinte PNL al Consiliului Judeţean Mehedinţi Liviu Mazilu.
Stănişoară vrea să dea Senatul pe Camera Deputaţilor
Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară, ales senator în 2008 în colegiul I din Mehedinţi, candidează acum pentru pentru un mandat de deputat. Stănişoară a fost deputat de Mehedinţi şi în legislaturile 2000-2004 şi 2004-2008.
Mihai Stănişoară s-a născut în 11 iunie 1962 la Craiova, este căsătorit şi are doi copii. A absolvit în anul 1986 Facultatea de Mecanică a Institutului Politehnic Timişoara, obţinând calificarea de inginer mecanic. În anul 2003 a susţinut teza de doctorat în ştiinţe tehnice la Universitatea Tehnică din Timişoara, devenind doctor inginer.
Odată cu reînfiinţarea Camerei de Comert şi Industrie a României, Mihai Stănişoară a fost angajat ca secretar general la Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Mehedinţi (1992-1994), fiind ales apoi ca preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Mehedinţi (1994-2000). Mihai Stănişoară a absolvit în anul 2001 cursurile Colegiului Naţional de Apărare, iar în 2006 s-a înscris la doctorat în domeniul Ordine publică şi siguranţă naţională la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti. În perioada mai - octombrie a fost secretar general în Ministerul Apărării, condus atunci de Sorin Frunzăverde.
În perioada 2004-2007, Stănişoară a fost preşedinte al Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională din Camera Deputatilor, iar în martie 2007 a fost numit consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională al preşedintelui Traian Băsescu. Din decembrie 2008 şi până în octombrie 2009 a fost ministru al Apărării în Guvernul Boc, demis prin moţiune de cenzură. După demiterea Guvernului Boc, premierul desemnat Lucian Croitoru l-a propus ca ministru al Apărării tot pe Stanişoară, însă Guvernul Croitoru a picat la rândul său la votul de învestitură din Parlament. Ulterior, noul premier desemnat, Liviu Negoiţă, l-a propus din nou pe Stanişoară la Apărare. Mihai Stănişoară a asigurat interimatul la Apărare până în decembrie 2009.
În ceea ce priveşte activitatea politică, Stănişoară a deţinut funcţiile de vicepreşedinte al Biroului Permanent Judeţean al PD Mehedinţi (1997-2000), apoi pe cea de preşedinte al BPJ al PD, în anul 2001 fiind ales secretar executiv al Biroului Permanent Naţional al Partidului Democrat, iar în 2003 devenind membru supleant în Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei "DA" PNL-PD.
În prezent, Stănişoară este prim-vicepreşedinte al PDL, fiind ales în această funcţie la Convenţia PDL din 30 iunie. De asemenea, el conduce filiala Mehedinţi a PDL.
Potrivit site-ului Senatului, în cei patru ani din actualul mandat de senator Stănişoară a avut patru iniţiative legislative. De asemenea, el a luat cuvântul în plen de şapte ori şi nu a avut nicio interpelare sau declaraţie politică.
În 10 iunie, Stănişoară a candidat din partea PDL la şefia Consiliului Judeţean Mehedinţi şi a pierdut alegerile în faţa lui Adrian Duicu. El spune că şi acum, la parlamentare, "lupta este destul de grea" pentru că "instituţiile deconcentrate au fost confiscate politic" de USL.
"Evident că intru în competiţia electorală cu dorinţa de a câştiga, însă este bine de ştiut că, în general vorbind, dar mai ales la Mehedinţi, luptăm şi cu instituţiile descentralizate ale Guvernului, instituţii confiscate politic şi folosite ca presiune prin şantaj şi ameninţare asupra primarilor, consilierilor noştri şi nu în ultimul rând asupra militanţilor. E un lucru bine ştiut şi exemplul cel mai bun este aici la Mehedinţi, unde comportamentul baronilor judeţeni este unul de tip interlop", a spus Stănişoară.
Potrivit ultimei sale declaraţii de avere, Mihai Stănişoară are două terenuri intravilane în localitatea Ogradena-Eşelniţa - unul în suprafaţă de 860 de metri pătraţi, cumpărat în 1995, iar al doilea în suprafaţă de 586 de metri pătraţi cumpărat în 2011. Tot în 2011, el şi-a construit la Ogradena o casă în suprafaţă de 351,37 de metri pătraţi şi anexe în suprafaţă de 109,28 metri pătraţi.
De asemenea, el are două case la Drobeta Turnu Severin - una dintre ele în suprafaţă de 238 de metri pătraţi, cumpărată în 1996, iar cea de-a doua, în suprafaţă de 132,72 de metri pătraţi, cumpărată în anul 2000, cu clauză de întreţinere. De asemenea, el are bijuterii în valoare de 15.700 de euro, dobândite în perioada 1990-2012. El mai are 10.071 de euro într-un cont deschis în 2003 şi un cont deschis în anul 2000, în care are 7.080 de dolari. Totodată, Mihai Stănişoară are şi datorii la bănci - un credit contractat în 2010 şi scadent în 2025, în valoare de 307.965 de euro şi un alt credit contractat anul trecut şi scadent în 2013, în valoare de 37.500 de euro. În ultimul an fiscal, Stănişoară a încasat, ca senator, 50.870 de lei, în timp ce soţia sa a obţinut, ca şi conferenţiar universitar, 60.461 de lei. Totodată, Codruţa Stănişoară a obţinut din dividende 5.670 de lei de la SC Ral Service SRL şi 197.000 de lei de la SC Terra Sat Severin. Codruţa Stănişoară deţine Radioteleviziunea Severin.
Mihai Stănişoară îl va avea contracandidat la alegerile din 9 decembrie pe secretarul de stat în Ministerul Economiei Rodin Traicu.
Rodrin Traicu, în vârstă de 56 de ani, este inginer, iar în perioada 1998-2009 a fost director al Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare ((RAAN) Drobeta Turnu Severin. În perioada 2009-2010, Traicu a fost manager zonal la SC Nuclearmontaj, companie membră a grupului Tender, iar între 2010-2012 a fost director implementare programe la SC Ludan Engineering.
Conform declaraţiei sale de avere, Traicu deţine două terenuri intravilane. Unul dintre ele, în suprafaţă de 500 de metri pătraţi, în comuna Eşelniţa, a fost cumpărat în anul 2000, iar cel de-al doilea teren, în suprafaţă de 356 de metrui pătraţi, la Drobeta Turnu Severin, a fost moştenit în 2004. De asemenea, el are o casă de 250 de metri pătraţi la Drobeta Turnu Severin, moştenită în 2004, o casă de vacanţă de 144 de metri pătraţi construită în anul 2000 în comuna Eşelniţa şi un apartament de 64 de metri pătraţi cumpărat în 2011. Totodată, Traicu are un fond de investiţii de 160.000 de euro, deschis în 2004.
În declaraţia de interese, Rodrin Traicu scrie că este membru al Comitetului Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei şi membru al Asociaţiei Române pentru Energie Nucleară.
Doina Chircu, deputatul care a sesizat suspiciunile de plagiat în cazul lui Ioan Mang, îl are contracandidat pe senatorul Petru Daea
Actualul deputat PDL de Mehedinţi Doiniţa Chircu, în vârstă de 52 de ani, candidează pentru un nou mandat în acelaşi colegiu în care a fost aleasă în 2008.
Ea este profesor, fiind de altfel membru în Comisia de Învăţământ a Camerei Deputaţilor şi cea care a sesizat suspiciunile de plagiat în cazul fostului ministru al Educaţiei Ioan Mang.
Chircu predă la Colegiul Economic "Th.Costescu" din Drobeta Turnu Severin, iar în perioada 2005-2008 ea a condus Inspectoratul Şcolar Judeţean Mehedinţi.
Potrivit ultimei sale declaraţii de Avere, Chircu deţine patru terenuri intravilane: unul în suprafaţă de 250 de metri pătraţi, moştenit în 2008, un teren de 502 metri pătraţi cumpărat în 2010 la Dubova, un teren de 1.003 metri pătraţi tot la Dubova, dobândit prin concesionare în 2010 şi un alt teren de 405 metri pătraţi la Drobeta Turnu Severin, cumpărat în 2009. De asemenea, ea are un apartament de 83 de metri pătraţi cumpărat în 2006 şi o casă de 318 metri pătraţi construită începând cu 2009 şi finalizată în acest an, ambele locuinţe fiind în Drobeta Turnu Severin.
Totodată, în iulie 2011 ea a vândut un teren intravilan la Drobeta Turnu Severin, pentru care obţinut 100.000 de euro, iar în 2012 a vândut un autoturism Volkwagen pentru care a luat 15.000 de euro. Chircu are şi trei credite la bănci - unul contractat în 2007, iar două în 2010, cu valori de 27.400 de lei, 56.400 de euro şi 60.000 de euro.
La alegerile locale, Doiniţa Chircu a candidat din partea PDL la Primăria Orşova, dar a pierdut.
Contracandidatul lui Chircu la alegerile din 9 decembrie este senatorul PSD Petre Daea, în vârstă de 63 de ani.
Acesta a fost ministru al Agriculturii în guvernarea PSD 2000-2004, iar din 2004 este senator, fiind la cel de-al doilea mandat.
Conform ultimei sale declaraţii de avere, Petre Daea are câte un apartament în Bucureşti, Drobeta Turnu Severin şi Vaslui, precum şi două case de vacanţă - una la Buftea şi o alta în comuna natală Şişeşti din judeţul Mehedinţi.
Viorel Palaşcă - fost secretar de stat, învinuit pentru subminarea economiei naţionale, vrea al doilea mandat de deputat
Deputatul PNL Viorel Palaşcă, în vârstă de 50 de ani, candidează pentru cel de-al doilea mandat în acelaşi colegiu uninominal în care a câştigat şi primul mandat.
În perioada 1996 - 2000 Palaşcă a fost prefect de Mehedinţi, între anii 2000 şi 2004 a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, iar în perioada 2005 - 2007 a fost secretar general la Ministerul Economiei. Între 2007 şi 2008 Viorel Palaşcă a fost secretar de stat la Ministerul Economiei.
Viorel Palaşcă este urmărit penal în afacerea InterAgro, numărându-se printre cele 40 de persoane cu funcţii de conducere din Romgaz, Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi Agenţia Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) cercetate pentru complot şi subminarea economiei naţionale de către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.
Contactat de corespondentul MEDIAFAX, Viorel Palaşcă (PSD) a spus că ştie doar că s-au făcut cercetări în acest dosar.
El susţine, de asemenea, că nu s-a putut implica foarte mult în actualul mandat de deputat deoarece partidul pe care îl reprezintă s-a aflat în opoziţie.
"Consider că se poate face mai mult în colegiul 3. Partidul m-a propus din nou pentru a candida. Oamenii pot fi ajutaţi mai mult. În mandatul trecut în mare parte am fost în opoziţie, sperăm ca acum să fim la putere", a spus Palaşcă.
Contracandidatul lui Viorel Palaşcă este Constantin Popescu, el candidând pentru primul mandat de parlamentar din partea Forţei Civice. Despre Constantin Popescu nu se ştiu prea multe lucruri pe plan local, acesta, originar din Mehedinţi, locuind în Bucureşti. Liderul PDL Mehedinţi Mihai Stănişoară susţine că Popescu este om de afaceri.
Secretarul de stat în MFP Liviu Voinea, candidat USL la Cameră - peste 200.000 de lei în conturi şi venituri de peste 284.000 de lei numai de la Eximbank
Cel de-al patrulea colegiu pentru Camera Deputaţilor este disputat de fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, actualul consilier judeţean Andi Nodiţ, din partea PDL, şi actualul secretar de stat în Ministerul Economiei Liviu Voinea, din partea USL, ambii fiind la prima candidatură pentru o funcţie în Parlament.
Andi Nodiţ este jurist, a fost membru PNL şi se află la al treilea mandat de consilier judeţean, ales pe listele PDL. În perioada 2010 - 2012 a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, iar la alegerile locale din iunie 2012 a obţinut un nou mandat de consilier judeţean, fiind, totodată, vicepreşedinte al filialei judeţene a Partidului Democrat Liberal.
Contracandidatul lui Nodiţ este Liviu Voinea, din partea USL.
În vârstă de 37 de ani, Liviu Voinea este secretar de stat în Ministerul Finanţelor, deţinând acest post din 16 mai.
El este conferenţiar universitar doctor la SNSPA şi cadru didactic asociat la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale a Academiei de Studii Economice. Din aprilie 2009 şi până în luna septembrie a acestui an, Liviu Voinea a fost membru în Consiliul de Administraţie al Eximbank.
Conform CV-ului său, Voinea a deţinut şi alte funcţii, fără a primi remuneraţii, respectiv de director executiv la Asociaţia Grupul de Economie Aplicată (2007-14 mai 2012) şi preşedinte membru al board-ului la European International Business Academy la Bruxelles (2009-2012). De asemenea, el a asigurat consultanţă pentru afaceri şi management în calitate de administrator la Voinea Business Developement SRL, în perioada 2004 -7 mai 2012, şi a fost partener sau consultant în mai multe proiecte la Centrul Român pentru Politici Economice.
Potrivit declaraţiei sale de avere din luna mai, Voinea are un teren intravilan în suprafaţă de 284 de metri pătraţi, în sectorul 1 al Capitalei, cumpărat în 2011, precum şi un apartament de 76,81 de metri pătraţi achiziţionat în 2006 în sectorul 4 al Capitalei.
De asemenea, Voinea are mai multe conturi şi depozite bancare în lei, euro şi dolari, a căror valoare este de peste 36.400 de euro, peste 20.000 de dolari şi peste 205.300 de lei, precum şi acţiuni sau părţi sociale la SIF 1, SIF 2 şi SIF 5, în valoare totală de peste 7.700 de lei.
Liviu Voinea a câştigat în anul fiscal precedent 35.790 de lei din activitatea didactică la SNSPA, alţi 4.491 de lei de la ASE, 284.759 de lei în calitate de membru al Consiliului de administraţie şi Comitetul de audit al Eximbank. Totodată, Voinea a avut venituri de 164.547 de lei de la Blocul Naţional Sindical, unde a fost coordonatorul unui proiect POSDRU, precum şi venituri de 24.000 de lei de la Asociaţia Grupul de Economie Aplicată, în calitate de coordonator-partener într-un alt proiect POSDRU. Alţi 13.391 de lei i-a obţinut de la Fundaţia Noua Europă, din drepturi de proprietate intelectuală. Liviu Voinea a mai trecut în declaraţia de avere şi un contract de cesiune acţiuni încheiat cu SC Gea Strategy&Consulting, din care a încasat suma de 332.943 de lei.
Contactat de corespondentul MEDIAFAX, preşedintele PSD Mehedinţi, Adrian Duicu, a precizat că Liviu Voinea candidează la parlamentare pentru că "judeţul are nevoie de un economist ca el". Duicu a mai spus că secretarul de stat este originar din localitatea Tâmna, unde are rude, această comună nefăcând însă parte din colegiul 4 unde candidează Voinea, ci din colegiul 3.
Marius Bălu, fost secretar de stat, fost prefect şi şef de CJ, vrea să fie senator; contracandidatul său - fostul senator PSD Şerban Nicolae
Democrat-liberalul Marius Bălu candidează pentru un post de senator avându-l contracandidat pe fostul senator PSD Şerban Nicolae.
Marius Bălu are 44 de ani, este inginer, iar din 2000 şi până în prezent a fost secretar de stat, prefect, subprefect de Mehedinţi, dar şi preşedinte al Consiliului Judeţean, cu susţinerea Partidului Democrat Liberal.
În perioada 2005 - 2006, a deţinut funcţia de secretar de stat în Ministerul Apărării. Între 2006 - 2007 a fost prefect de Mehedinţi, pentru ca în perioada 2007 - 2008 să fie deputat PDL în locul lui Mihai Stănişoară, numit consilier prezidenţial. Tot în 2007, timp de câteva luni, a deţinut funcţia de subprefect de Mehedinţi, iar în 2008 a câştigat şefia Consiliului Judeţean, pierzând această funcţie la alegerile din iunie.
Contracandidatul lui Bălu este fostul senator PSD Şerban Nicolae.
Şerban Nicolae a fost senator PSD de Ialomiţa între 2004 şi 2008. El a candidat în 2008 pentru un post de senator în colegiul 4 din sectorul 2 al Capitalei, dar a fost surclasat de Anca Boagiu.
Presa a scris că, după ce a pierdut mandatul de senator, Şerban Nicolae l-a reprezentat ca avocat pe senatorul PSD Cătălin Voicu, acuzat de trafic de influenţă, dar şi pe unii dintre membrii lotului Moraviţa, trimişi în judecată de DNA pentru fapte de corupţie
Şerban Nicolae este considerat un apropiat al fostului preşedinte Ion Iliescu, el fiind, de altfel, consilier prezidenţial în perioada 2001-2004, sub mandatul lui Iliescu.
Liderul PSD Mehedinţi, Adrian Duicu, spune că Şerban Nicolae a fost desemnat candidat la alegerile din 2009 pe considerentul că este "un bun jurist care a avut o foarte bună activitate ca şi parlamentar".
Fostul prefect Ion Mîţu, în competiţie cu Liviu Mazilu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean până în urmă cu câteva zile
Fostul prefect de Mehedinţi în perioada 2009 - 2012 Ion Mîţu candidează în colegiul 1 Senat din partea PDL la alegerile parlamentare din 9 decembrie, avându-l contracandidat pe Liviu Mazilu (PNL), fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi.
Ion Mîţu are 46 de ani, este economist şi a fost membru PDL din 1994 şi până în 2009, când a fost numit prefect de Mehedinţi sub guvernarea Boc. El a fost preşedinte al organizaţiei de tineret a Partidului Democrat între 1994 - 2001, între 2001 şi 2005 a fost vicepreşedinte al filialei Mehedinţi a Partidului Democrat, în administraţie având două mandate de consilier judeţean pe listele PDL (2004 - 2008) şi (2008 - 2009).
Contracandidatul lui Mîţu este preşedintele PNL Mehedinţi, Liviu Mazilu,. În perioada 2006 - 2008, Mazilu a fost director SC Hidroserv Porţile de Fier, iar în perioada 2008 - 2009 a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. În 2010, s-a întors la Hidroserv pe un post de inginer, iar în acest an a fost numit din nou vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, după ce conducerea instituţiei a fost câştigată de Adrian Duicu, la scrutinul din iunie.
În urmă cu câteva zile, Mazilu a demisionat din această funcţie, motivând că se va ocupa de campania electorală.
"Am recurs la demisie pentru că voi intra în lupta pentru alegerile parlamentare pentru o funcţie de senator, pentru că respect foarte mult această instituţie. O să las pe altcineva să se ocupe aşa cum trebuie de problemele mehedinţenilor, pentru că eu, aflându-mă în campanie, o să neglijez şi nu vreau ca apoi să găsesc acest lucru ca scuză", a spus Mazilu.
Preşedintele PNL Mehedinţi, Liviu Mazilu, a ajuns în atenţia presei după ce a fost filmat într-un club de striptease din Drobeta Turnu Severin, în luna ianuarie a acestui an, alături de vicepreşedintele PNL Mehedinţi Romului Vâlcu.
Pe listele pentru alegerile parlamentare în Mehedinţi nu se mai regăsesc actualul deputat PDL Cornel Ghiţă şi nici Eugen Nicolicea, care a obţinut mandatul de deputat în 2008 candidând din partea PSD, iar ulterior a trecut la UNPR.
(Material realizat de Oana Mitu, corespondenti@mediafax.ro)
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
PROSPORT.RO
CANCAN.RO
GANDUL.RO
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 16:05
-
astăzi, 16:04
Încă un român dispărut în urma inundaţiilor din Valencia, găsit decedat