Ciolacu: În viitor, nu văd altă coaliţie de guvernare decât cu Partidul Naţional Liberal

Premierul Marcel Ciolacu spune că nu vede, în viitor, o altă coaliţie de guvernare decât cu Partidul Naţional Liberal.

Urmărește
216 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: În viitor, nu văd altă coaliţie de guvernare decât cu Partidul Naţional Liberal

Întrebat, luni, cum le răspunde colegilor de coaliţie care au spus că PNL ar putea sau ar trebui să iasă de la guvernare în urma atacurilor lansate de PSD, Ciolacu a spus: „domnului Cozma n-o să-i răspund niciodată”.

Apoi, liderul social-democrat a afirmat că acest guvern va funcţiona până la alegerile din decembrie.

„După data de 21 decembrie, România va avea un nou guvern. Din punctul meu de vedere, fiindcă e normal să faci o proiecţie, (...) avem de aprobat şi bugetul şi eu mi-aş dori totuşi să aprobăm bugetul cu actualul guvern şi cu actualul parlament, pe data de 23 decembrie va fi învestit noul guvern”, a spus Ciolacu.

La menţiunea unui jurnalist conform căruia în noul guvern PSD ar avea nevoie de susţinerea celor de la PNL, Ciolacu a comentat: „la cum au arătat lucrurile şi făcând o comparaţie între o guvernare exclusiv de dreapta, din punctul meu de vedere în viitor eu nu văd altă coaliţie de guvernare decât cu Partidul Naţional Liberal”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici