Fostul director adjunct al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, noul preşedinte al PC Vrancea

Fostul director general adjunct al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, chestorul în rezervă Ionel Celmare, este noul preşedinte interimar al PC Vrancea şi candidatul acestei formaţiuni pentru funcţia de primar al municipiului Focşani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
22 afișări

Ionel Celmare a fost instalat în funcţie marţi, în prezenţa preşedintelui PC, Daniel Constantin, şi a preşedinţilor organizaţiilor conservatoare din Galaţi, Brăila, Buzău şi Bacău.

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat că obiectivul partidului este "să întărească organizaţia la nivelul judeţului Vrancea".

"La propunerea fostului preşedinte al PC Vrancea Gheorghe Vasile şi a Biroului executiv judeţean, Ionel Celmare este preşedintele interimar al organizaţiei judeţene. Sper ca odată cu venirea lui Celmare în fruntea organizaţiei să aducem PC Vrancea în viaţa politică şi administrativă a judeţului. Şi asta pentru că, din nefericire, rezultatele obţinute în 2008 nu au fost cele aşteptate", a spus liderul PC.

Daniel Constantin a susţinut că obiectivul PC, dar şi al USL, este de a încerca "să înlăture efectele unei guvernări dezastruoase atât la nivel local cât şi central".

Constantin a explicat că fiecare partid din USL va propune un candidat pentru preşedinţia consiliilor judeţene şi primării, urmând ca în baza unui sondaj de opinie să fie desemnat candidatul unic al alianţei.

"În perioada mai-iunie 2011 vor avea loc sondaje pentru a vedea care este candidatul cel mai bine plasat", a spus preşedintele PC, Daniel Constantin.

Ionel Celmare a fost din 2002 până în 2008 şef al Penitenciarului Focşani, ulterior a devenit director general adjunct al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, iar în 2009 a fost avansat la gradul de chestor. La sfârşitul anului 2010, Ionel Celmare a fost trecut în rezervă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici