Memorandum între România şi Arabia Saudită pentru cooperare în domeniul serviciilor logistice

Miniştrii Transporturilor din România şi Arabia Saudită au semnat luni un memorandum pentru cooperare în domeniul serviciilor logistice.

Urmărește
214 afișări
Imaginea articolului Memorandum între România şi Arabia Saudită pentru cooperare în domeniul serviciilor logistice

Sursa foto: Facebook

Documentul a fost semnat luni de Sorin Grindeanu şi ministrul saudit al transporturilor, Saleh Al Jasser.

„Documentul va contribui la dezvoltarea transportului intermodal în România. În cadrul întâlnirii de astăzi am mai discutat despre implementarea în România a celor mai noi metode de furnizare şi operare a serviciilor logistice”, a transmis ministrul Sorin Grindeanu.

Conform acestuia, s-a pus accentul pe schimbul de experienţă, dar şi pe găsirea unor soluţii pentru armonizarea politicilor şi reglementărilor în domeniul serviciilor logistice.

El a transmis că în România investitorii pot găsi oportunităţi pe termen mediu şi lung.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici