Ponta: De anul viitor vreau să schimb componenţa Guvernului, voi aduce mai mulţi miniştri tineri

Premierul Victor Ponta a anunţat că va schimba componenţa Guvernului faţă de configuraţia actuală, dacă USL va câştiga alegerile din toamnă, prin cooptarea în echipa guvernamentală a unui număr mai mare de miniştri tineri.

527 afișări
Imaginea articolului Ponta: De anul viitor vreau să schimb componenţa Guvernului, voi aduce mai mulţi miniştri tineri

Victor Ponta (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"După alegeri, şi având în faţă un mandat de patru ani, voi aduce mult mai mulţi oameni din generaţia mea. Acum însă experienţa a contat enorm de mult în alegerea pe care am făcut-o", a spus Ponta la emisiunea "După 20 de ani" de la PRO TV.

El a arătat că actualul mandat al Guvernului este unul special, fiind limitat ca şi durată, şi nu era timp ca persoane care nu au mai condus instituţii publice să se familiarizeze cu o astfel de activitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici