Ponta: Luptele sângeroase din PDL fac rău celor guvernaţi, să-şi facă reformă în opoziţie

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că "luptele sângeroase" care se dau în PDL în perspectiva obţinerii puterii în partid fac rău celor guvernaţi, el arătând că PDL poate să se reformeze când va fi în opoziţie.

Urmărește
3 afișări

"În momentul în care eşti la guvernare, să ai asemenea lupte sângeroase este foarte rău pentru cei care sunt guvernaţi. Când vor fi în opoziţie pot să-şi facă reformă câtă vor; dacă se ocupă doamna Macovei şi domnul Preda îşi vor face reformă până nu o să mai rămână nimic din ei", a spus Ponta.

El a arătat că liderii democrat-liberali sunt ocupaţi cu lupta internă din partid atât de mult încât şi măsurile guvernamentale se adoptă în ideea acestei bătălii interne.

"Dacă ar fi fost în opoziţie, era foarte interesantă bătălia, cum a fost până la urmă şi la noi, şi la PNL. Atâta timp cât de oamenii ăştia depinde viaţa noastră de zi cu zi, văd (lupta internă din PDL, n.r.) cu ochi foarte răi, pentru că în loc să se ocupe de România, ei se ocupă de bătaia între ei şi tot ce se mai adoptă sau tot ce se mai iau măsuri guvernamentale se iau tot în ideea bătăliei interne, nu în ideea de a face ceva bun", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici