2009, sub zodia falimentelor

Anul care tocmai se apropie de sfârşit poate fi catalogat drept anul falimentelor. Încă de la începutul anului se preconiza că economia românească va trebui să facă faţă unor serii de falimente, în condiţiile în care efectele crizei financiare se făceau din ce în ce mai resimţite.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului 2009, sub zodia falimentelor

2009, sub zodia falimentelor

Mii de oameni şi-au pierdut locul de muncă în 2009 ca urmare a restructurărilor sau a falimentelor firmelor, iar de majorări salariale nici nu s-a mai pus problema.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici