BĂSESCU I-A PROPUS LUI ISĂRESCU FUNCŢIA DE PREMIER.

Luni, varianta premierului independent devenea din ce în ce mai atrăgătoare pentru toate taberele , după ce majoritatea preşedinţilor de organizaţii spuneau că Emil Boc nu mai are forţa necesară să se ocupe şi de guvern, şi de partid. Băsescu a întrerupt discuţiile pentru o scurtă vizită la Banca Naţională pentru o discuţie cu guvernatorul Mugur Isărescu.

Urmărește
6 afișări
Imaginea articolului BĂSESCU I-A PROPUS LUI ISĂRESCU FUNCŢIA DE PREMIER.

BĂSESCU I-A PROPUS LUI ISĂRESCU FUNCŢIA DE PREMIER.

Se pare că preşedintele ar fi încercat din nou să-l convingă pe Isărescu să preia şefia guvernului. După scurta întrevedere cu guvernatorul, preşedintele s-a reîntors la Vila Lac 2, unde îl aşteptau pedeliştii. Un alt nume pe lista potenţialilor premieri independenţi este şi Mihai Tănăsescu, reprezentantul României la FMI.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici