Chinezi de România

Când ajungi în Dragonul Roşu, complexul comercial lăudat de la capătul Bucureştiului, la care tot românul se duce cu sacoşa din rafie şi portbagajul, te simţi ca într-un film chinezesc subtitrat ici şi colo.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Chinezi de România

Chinezi de România

Mici bărbaţi şi mici femei, cu ochii îngustaţi precum ai copiilor în clipe de râs şi veselie şi pielea obrazului palidă ca a oamenilor stăpâniţi de griji mari, pedalează pe mici biciclete de care sunt agăţate mici remorci cu poveri uriaşe de scos la vânzare.


Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici