Elena Basescu: `Ne iubim mai mult ca niciodata!`

Cea mai mica dintre fiicele lui Basescu, Elena, a petrecut un Revelion romantic la Paris, impreuna cu iubitul ei, Andrei Hrebenciuc.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Elena Basescu: `Ne iubim mai mult ca niciodata!`

Elena Basescu: `Ne iubim mai mult ca niciodata!`

Calatoria de miere a fost un cadou din partea viitorului socru mare, Viorel Hrebenciuc. "Ne iubim mai mult ca niciodata!" - ne-a declarat Elena Basescu la intoarcerea in tara. Departe de privirea vigilenta a socrului mic, indragostitii au cutreierat stradutele vechi ale Parisului, au savurat parfumul de epoca al cladirilor si aerul curat din micile cafenele (in care fumatul este interzis!), au vizitat Muzeul Luvru, tinindu-se de mina si schimbind impresii in fata capodoperelor expuse, au urcat cu liftul in Turnul Eiffel, pentru a-si oferi din plin panorama Parisului hibernal. Au vazut spectacole, s-au dedat la shopping si, desigur, si-au facut juraminte de iubire, ca doar de aceea se numeste Parisul "orasul indragostitilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici