Falimentul Romaniei profunde

In ultimii ani a devenit o moda politica in Romania infiintarea a noi localitati sau transformarea unor sate in comune, a unor comune in orase, ori a unor orase in municipii. In anii 2000-2004 PSD se lupta sa convinga Europa in vederea aderarii la Uniune ca Romania se urbanizeaza pe zi ce trece.

Urmărește
4 afișări
Imaginea articolului Falimentul Romaniei profunde

Falimentul Romaniei profunde

Dar aceste transformari artificiale inseamna cheltuieli in plus pentru "taranii" transformati cu forta in "oraseni" . Prin asemenea schimbari "de rang" se mareste numarul consilierilor locali si uneori chiar si al viceprimarilor,dar si al numarului angajatilor care deservesc primaria si noua comunitate. Mai mult, toate localitatile "avansate" nu respecta standardele oricarui satuc european.

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici