Firmele pică examenul fondurilor europene

Aproximativ jumătate din proiectele depuse de IMM pentru finanţarea investiţiilor din fonduri structurale sunt respinse din primele faze de evaluare deoarece nu sunt complete sau cuprind documente fiscale cu termene de valabilitate expirate.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Firmele pică examenul fondurilor europene

Firmele pică examenul fondurilor europene

În plus, IMM din România trebuie să facă faţă şi efectelor crizei financiare  care se resimt şi la nivelul creditării, acestea confruntându-se cu înăsprirea condiţiilor de creditare şi cu majorarea dobânzilor."Deşi prin programele de sprijin al firmelor mici şi mijlocii este finanţată şi activitatea de consultanţă, întreprinzătorii nu apelează la aceste servicii. În acest an pentru operaţiunea care finanţează serviciile de consultanţă am primit de şapte ori mai puţine solicitări decât sumele alocate", a declarat, ieri, directorul general adjunct în cadrul Ministerului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale (MIMMCTPL), Laura Maruşca.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici