'Gigi, nu mi-e frica de bodyguarzii tai!'

Despartire cu scantei in Ghencea. Mihai Stoica, fostul presedinte al Stelei, in prezent la Urziceni, a dezvaluit ca a primit amenintari cu bataia din partea patronului 'ros-albastrilor', Gigi Becali.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului 'Gigi, nu mi-e frica de bodyguarzii tai!'

'Gigi, nu mi-e frica de bodyguarzii tai!'

'Mi-ai transmis prin patronul meu ca bodyguarzii tai o sa ma scuipe si o sa ma dezbrace. De-aia am venit la tine', a dezvaluit Stoica, duminica noaptea, in emisiunea 'Fanatik' motivul pentru care s-a deplasat la Bucuresti, pentru a se intalni cu Gigi. Apoi Stoica a continuat: 'Gigi, sa stii ca nu mi-e frica de bodyguarzii tai! Asta ti-am si spus la palat'. Becali a replicat: 'Daca nu veneai sa-ti ceri scuze, te luam la picioare. Vino la palat sa-mi dai buna ziua. Mai da o proba de curaj'.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici