Maria Magdalena, blonda de la Transporturi

Conducerea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a numit-o la inceputul acestei luni in functia de sef al Directiei de Drumuri si Poduri (DRDP) Bucuresti, care administreaza aproximativ 2.500 de kilometri de drumuri nationale, pe Maria Magdalena Grigore, membru PNL, organizatia sector 3. La momentul numirii, experienta in munca a tinerei de 27 de ani cuprindea functia de curier personal la doi secretari de stat, angajata la cabinetul deputatului liberal Mircea Ciopraga, care conduce organizatia PNL sector 3, precum si trei luni ca economist in cadrul DRDP.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Maria Magdalena, blonda de la Transporturi

Maria Magdalena, blonda de la Transporturi

Angajati ai CNADNR care au solicitat anonimatul mentioneaza existenta unui mecanism cel putin curios al numirilor in interiorul Ministerului Transporturilor. „Pentru functia de sef al DRDP Bucuresti au fost mai multi candidati trimisi de ministru la deputatul Ciopraga pentru discutii, insa doar citiva au fost primiti si doar Maria Grigore a fost acceptata“, spun sursele indicate. Deputatul liberal confirma partial acest sistem al numirilor. „In calitate de presedinte al organizatiei sectorului 3 PNL, a trebuit sa fac recomandari cu privire la ocuparea unor posturi in administratie. Recomandarile le-am facut pe baza criteriilor de management profesional“, spune deputatul referitor la numirea fostei sale angajate la DRDP Bucuresti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici