Palatul Copiilor, cadou cu miza imobiliara de la Guvern pentru Oprescu

O intalnire de taina intre primarul independent Sorin Oprescu si premierul Calin Popescu Tariceanu s-ar putea solda cu distrugerea unuia dintre ultimele parcuri din inima Capitalei ramase pana acum aproape intacte.

Urmărește
4 afișări
Imaginea articolului Palatul Copiilor, cadou cu miza imobiliara de la Guvern pentru Oprescu

Palatul Copiilor, cadou cu miza imobiliara de la Guvern pentru Oprescu

Este vorba despre parcul ce apartine Palatului Copiilor, 25 de hectare de teren scump ce se pot transforma peste noapte in cartier rezidential.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici