PD–L moare cu miss Roberta de gât

Liderii PD-L au mers marţi seară la Cotroceni unde s-a discutat despre felul în care Parlamentul ar putea fi deblocat.Informaţia a fost confirmată ulterior, într-o declaraţie de presă, de prim-vicepreşedintele PD-L, Adriean Videanu, care a menţionat că, la discuţie, au participat „premierul Emil Boc, preşedintele Camerei Deputaţilor Roberta Anastase, secretarul general al PD-L, Vasile Blaga şi cu mine.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului PD–L moare cu miss Roberta de gât

PD–L moare cu miss Roberta de gât

Subiectul discuţiei au fost priorităţile României până la sfârşitul acestui an în ideea servirii interesului naţional", a declarat Videanu. El a precizat că PD-L o susţine în continuare pe Roberta Anastase la şefia Camerei Deputaţilor, adăugând că, relativ la acest subiect, mass-media a căzut în plasa opoziţiei. Nu Roberta Anastase este prioritatea României", a precizat prim-vicepreşedintele PD-L. El a cerut Opoziţiei să servească interesul naţional şi să renunţe în a mai bloca activitatea Parlamentului", a afirmat Adriean Videanu.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici