Radu Berceanu: „Băsescu va candida. Totul e o strategie“

Ministrul Transporturilor povesteşte într-un interviu pentru Cotidianul că păstrează în telefonul său un SMS cu o declaraţie oficială a lui Mircea Geoană pe care o va folosi ca argument în iarnă pentru scoaterea PSD de la guvernare.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Radu Berceanu: „Băsescu va candida. Totul e o strategie“

Radu Berceanu: „Băsescu va candida. Totul e o strategie“

Parlamentarii PDL au cerut o întâlnire cu preşedintele Băsescu pentru a discuta diferite chestiuni, nemulţumiri legate de activitatea lor. Unii se plâng că deciziile se iau la nivel de guvern, le sunt comunicate şi atât. În plus, ei voiau să afle ce se întâmplă cu candidatura domnului Băsescu.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici