Răducioiu e invitat special la Paris, dar, din păcate, e puţin accidentat » Jucaţi-l în adîncime!

FRF a invitat la Paris mai mulţi jucători din "Generaţia de Aur". Pe Stade de France vor fi Răducioiu, Gîlcă, Belodedici, Stîngă şi Vlădoiu. Primii doi se vor alătura delegaţiei direct la Paris.

Urmărește
6 afișări
Imaginea articolului Răducioiu e invitat special la Paris, dar, din păcate, e puţin accidentat » Jucaţi-l în adîncime!

Răducioiu e invitat special la Paris, dar, din păcate, e puţin accidentat » Jucaţi-l în adîncime!

Chivu şi compania vor avea suportul a 2.000 de fani la meciul de mîine seară. Printre aceştia se vor afla şi mai mulţi jucători ai "Generaţiei de Aur".

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici