Românii au ieşit în stradă în semn de solidaritate cu fraţii din Republica Moldova

Peste 1.000 de oameni, în majoritate studenţi, participă în Bucureşti, marţi seara, la un miting de solidarizare cu protestatarii din Republica Moldova, care contestă rezultatele alegerilor.

Urmărește
4 afișări
Imaginea articolului Românii au ieşit în stradă în semn de solidaritate cu fraţii din Republica Moldova

Românii au ieşit în stradă în semn de solidaritate cu fraţii din Republica Moldova

Participanţii la miting s-au adunat, după ora 18.30, în Piaţa Universităţii, având steaguri ale României şi Uniunii Europene, dar şi pancarte cu textele "Chişinău, noi suntem cu voi", "Revoluţia din 1989 se repetă în 2009" şi "Pate de porc comunist - expirat".

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici