Salvaţi idila Elenei!

Specialiştii de la Protecţia Copilului sunt îngrijoraţi de faptul că tot mai multe fete pleacă de acasă, din cauza părinţilor care nu le acceptă iubiţii. Astfel, secretarul de stat din Ministerul Muncii, Theodora Bertzi, îl sfătuieşte pe Traian Băsescu să nu se bage în relaţia Elenei cu Andrei şi să lase la o parte adversităţile politice cu Hrebenciuc.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Salvaţi idila Elenei!

Salvaţi idila Elenei!

Reprezentanţii Ministerul Muncii au încheiat, ieri, campania "Şi tu poţi fi un părinte mai bun!", derulată în perioada februarie-mai 2007. După ce au arătat că, timp de patru luni, au luptat împotriva violenţei, abuzului şi exploatării copiilor prin muncă, aceştia au abordat şi problemele cu care se confruntă adolescenţii. Astfel, a fost adusă în discuţie povestea de dragoste dintre Elena Băsescu şi Andrei Hrebenciuc, precum şi rivalitatea dintre părinţii celor doi amorezi. Theodora Bertzi a declarat pentru Click! că toate declaraţiile belicoase ale preşedintelui Băsescu la adresa lui Hrebenciuc nu fac altceva decât să afecteze relaţia tinerilor şi să-i îndepărteze pe aceştia de părinţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici