Spitalele, obligate să se înscrie la acreditare

Din acest an, toate spitalele din ţară vor fi obligate să se înscrie pentru acreditare, dacă ordinul pentru aprobarea procedurilor şi standardelor propuse de Comisia Naţională pentru Acreditarea Spitalelor (CONAS) va fi aprobat de ministrul sănătăţii.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Spitalele, obligate să se înscrie la acreditare

Spitalele, obligate să se înscrie la acreditare

Asta înseamnă că o comisie de evaluatori va merge în orice spital public unde vor analiza dacă se respectă standarde, criterii şi proceduri atât în sălie de operaţii, cât şi la blocurile alimentare, la sterilizare, dacă există medici specialişti, dar şi cât de mulţumiţi şi informaţi sunt pacienţii de serviciile oferite, care sunt condiţiile de internare, ce tratament i se face pacientului.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici