Superoferta “omoară” preţul apartamentelor vechi

Piaţa apartamentelor vechi din Bucureşti va înregistra scăderi semnificative de aproximativ 20-25% în vara acestui an, în zone precum Militari, Drumul Taberei şi Berceni, este de părere reprezentantul site-ului MagazinulDeCase.ro ( MDC).

Urmărește
9 afișări
Imaginea articolului Superoferta “omoară” preţul apartamentelor vechi

Superoferta “omoară” preţul apartamentelor vechi

"Piaţa bucureşteană a apartamentelor vechi a devenit în acest an o piaţă a cumpărătorilor, ca urmare a creşterii foarte mari a ofertei şi a scăderii cererii. În prezent există o supraofertă pe piaţă, alimentată de un sentiment de panică şi de locuinţele scoase la vânzare de investitorii speculativi, şi de cei care vând apartamentele vechi pentru a se muta în ansambluri de locuinţe noi", a declarat Matei Maloş, general manager al site-ului.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici